Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται.

τυρναβος

Έχει πονέσει παρά πολύ, όπως όλα δείχνουν, η ίδρυση των Ακηδεμόνευτων Δημοκρατών Καθηγητών ν. Λάρισας, αλλά και η σταθερή τους θέση για  συμμετοχή  στις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Το μένος τους εναντίον των Α.ΔΗ.Κ. και εναντίον του συναδέλφου, Κοντσιώτη Κωνσταντίνου, τους οδήγησε στο έσχατο σημείο ευτελισμού. Χωρίς αιδώ προσέβαλαν τον συνάδελφο χρησιμοποιώντας ανυπόστατες κατηγορίες και χωρίς τη στοιχειώδη ευαισθησία και συνδικαλιστική αξιοπρέπεια, να διερευνήσουν το θέμα, εξαπέλυσαν μύδρους εναντίον μέλους της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας , μόνο και μόνο για να πλήξουν αυτόν και συνεπακόλουθα, τα μέλη της νεοϊδρυθείσας συνδικαλιστικής παράταξης, που τόλμησαν να έχουν διαφορετική άποψη από εκείνους.

anigif ambelon rizoulis - Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται.

Κατηγορούν τον συνάδελφο, Κοντσιώτη Κωνσταντίνο, ότι με απαράδεκτη ανευθυνότητα και ενώ το σχολείο του βρισκόταν σε καραντίνα και ο ίδιος όφειλε για λόγους προστασίας του ίδιου αλλά και του κοινωνικού συνόλου να αποφεύγει την επαφή του με μαζικούς χώρους , συνέχισε να επισκέπτεται σχολεία και γραφεία διοίκησης !
Η καταγγελία θα ήταν πολύ σοβαρή αν υπήρχε έστω και μια ικμάδα αλήθειας στην άποψη της πλειοψηφίας (ποιοί αποτέλεσαν ,άραγε, την πλειοψηφία; ) της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας;
Από ποιό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ προκύπτει, ότι ο συνάδελφος έπρεπε να είναι σε καραντίνα;

Το σχολείο του, είναι σε αναστολή λειτουργίας και κανείς δεν έχει ενημερώσει τον συνάδελφο, ότι πρέπει να είναι σε καραντίνα.
Ο συνάδελφος δεν διδάσκει στα τμήματα στα οποία βρέθηκαν θετικοί μαθητές.
Οι υπόλοιποι συνάδελφοι του στο συγκεκριμένο σχολείο, αφού είναι σε καραντίνα, γιατί πηγαίνουν σε άλλα  σχολεία για να διδάξουν μαθήματα της ειδικότητας τους;
Οι συνάδελφοι του συστεγαζόμενου Γυμνασίου, του οποίου η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί, οι οποίοι έχουν κοινό γραφείο με τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου, γιατί δεν είναι σε καραντίνα;
Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά δεν χρειάζονται να δοθούν, γιατί απλούστατα όλα όσα του καταμαρτυρούν είναι ψεύδη.
Η λάσπη κατά του συναδέλφου και των ΑΔΗΚ δεν θα περάσει.

Εκτιμούμε ότι για το μόνο που έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη, είναι για την ανεύθυνη δική τους στάση, για τη στοχοποίηση του αιρετού, όπως αυτή γίνεται φανερή από την ανηλεή επίθεση που έχει εξαπολυθεί εναντίον του από μέλη του δ.σ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας, που απαρτίζουν- τη γνωστή σε όλους μας- πλειοψηφία.
Απαιτούμε, λοιπόν, ανάκληση της καταγγελίας και δήλωση δημόσιας συγγνώμης από τα μέλη του δ.σ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας για την ανυπόστατη κατηγορία ενατίον του αιρετού στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας, Κοντσιώτη Κωνσταντίνου.

Αλήθεια, πόση υποκρισία, να μιλούν για πρωτόκολλα προστασίας από τον covid 19, αυτοί που θέλουν να οδηγήσουν 1800 συναδέλφους στο συνωστισμό, για να ψηφίσουν. Αυτοί που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι στις σημερινές συνθήκες η λύση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας είναι η καλύτερη για την ασφάλεια των συναδέλφων.

Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί έχουν νου και κρίση και ξέρουν να εκτιμούν.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Υ.Γ. Κουίζ προς τη πλειοψηφία της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας : του Κωνσταντίνο ή του Κωνσταντίνου (τώρα γελάν και τα τσιμέντα της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας)

Εύδαιμον το Ελεύθερον, Ελεύθερον το Εύψυχον
(Θουκυδίδη, Περικλέους Επιτάφιος).

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14645 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*