Δήμος Τυρνάβου: Απολυμάνσεις σχολικών κτιρίων, μετά από κρούσματα κορονοιού

τυρναβος

Σε απολύμανση των σχολικών κτιρίων του 1ου Νηπιαγωγείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου προχώρησε ο δήμος Τυρνάβου, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε μαθητή και καθηγητή αντίστοιχα.

anigif ambelon rizoulis - Δήμος Τυρνάβου: Απολυμάνσεις σχολικών κτιρίων, μετά από κρούσματα κορονοιού

Τις εργασίες απολύμανσης, οι οποίες έγιναν με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα, επίβλεψε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός, ο οποίος δήλωσε σχετικά: Ο δήμος Τυρνάβου, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιμένοντας στην προτεραιότητα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, προχώρησε άμεσα στην απολύμανση των χώρων στα δύο σχολεία του Τυρνάβου, όπου εμφανίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης, πορευόμαστε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο που είναι να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας αποτελεί μονόδρομο».

Να σημειωθεί ότι για τα δύο κρούσματα κορονοιού στα σχολεία του Τυρνάβου, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

2 - Δήμος Τυρνάβου: Απολυμάνσεις σχολικών κτιρίων, μετά από κρούσματα κορονοιού3 - Δήμος Τυρνάβου: Απολυμάνσεις σχολικών κτιρίων, μετά από κρούσματα κορονοιού

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14668 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*