ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο επικεφαλής Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι της δημοτικής παράταξης “Η Πόλη που Θέλουμε” για το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα.

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα πως η Τράπεζα Πειραιώς δεν πτοείται ούτε από πανδημία, ούτε από τις ανάγκες των πελατών της και προχωρώντας το σχεδιασμό της κλείνει το υποκατάστημά της στον Αμπελώνα το οποίο σημειωτέον είναι το μοναδικό κατάστημα τράπεζας που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους (αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχους, νοικοκυριά) μιας ευρύτερης περιοχής που ξεπερνά τα όρια του δήμου Τυρνάβου.

Παράλληλα όμως για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε την αδικαιολόγητη αδράνεια της δημοτικής αρχής που βρέθηκε ως θεατής να παρακολουθεί τις δυσμενείς εξελίξεις αποδεχόμενη το “μοιραίο”.

Καλούμε, έστω και αυτή την ώρα τον δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλίες και να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση για να μην φύγει η Πειραιώς από τον Αμπελώνα.

Στο πλαίσιο αυτό προτείνουμε τη διοργάνωση άμεσα συντεταγμένης διαμαρτυρίας, λίγων ατόμων λόγω κορωνοϊού, έξω από το υποκατάστημα με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, της προέδρου της κοινότητας και εκπροσώπων των τοπικών φορέων ώστε να εκφράσουμε το πάνδημο αίτημα παραμονής του υποκαταστήματος της Πειραιώς στον Αμπελώνα για να μην αναγκαστούν ηλικιωμένοι άνθρωποι, αγρότες και επαγγελματίες να μετακινηθούν εν μέσω πανδημίας στον Τύρναβο για την εξυπηρέτησή τους.

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest