Μήνυμα Δημάρχου Τεμπών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

τυρναβος

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: 

anigif ambelon rizoulis - Μήνυμα Δημάρχου Τεμπών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, είναι το σύμβολο της σταθερής πίστης των Ελλήνων στην εθνική αξιοπρέπεια και ελευθερία, όπως αυτό εκφράστηκε με το ιστορικό ΟΧΙ.

Η φράση του Ουίνστον Τσώρτσιλ “οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες” εκφράζει όλο το ελληνικό μεγαλείο του 2ου Παγκοσμίου πολέμου.

Σήμερα στεκόμαστε περήφανοι απέναντι στην ιστορία μας, και καλούμαστε να αξιοποιήσουμε τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες του παρελθόντος, να σφυρηλατήσουμε την εθνική ενότητα και την ομοψυχία του ελληνικού λαού, αναδεικνύοντας την συλλογικότητα την αλληλεγγύη και τη φιλοπατρία σε θεμελιακές αξίες της κοινωνίας μας.

Με συγκίνηση αποδίδουμε τιμή στους ήρωες και στα θύματα.

Υποσχόμεθα ότι δεν ξεχνάμε.

Οι θυσίες δεν πήγαν χαμένες.

Νικήθηκαν οι κατακτητές, αναδείχθηκε η δύναμη της ελευθερίας και του ανθρωπισμού και η ματαιότητα των πολέμων.

Σήμερα σε μια περίοδο πανδημίας και βαθιάς οικονομικής κρίσης ενωμένοι και αποφασισμένοι πρέπει να προστατεύσουμε τα ιδανικά και τα κεκτημένα μας, προασπιζόμενοι, όπως εμείς ως Έλληνες γνωρίζουμε, για μία ακόμη φορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, έναντι των απειλών που προέρχονται από το καθεστώς της Τουρκίας.

Ζήτω η Ελλάδα.

Ζήτω η Ελευθερία.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14658 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*