«Καλιο αργά παρά ποτέ»

τεμπων
Η Παράταξη Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης
για την συνάντηση του Δημάρχου Τεμπών  με τον Γ.Γ Υποδομών .
Δεν μας προκαλεί πλέον καμμία έκπληξη το γεγονός, οτι η παράδοση της γέφυρας Τεμπών στην παλιά ΕΟ ,θα παραταθεί ακόμη ενα τρίμηνο, ενώ ο αρχικός σχεδιασμός παρέπεμπε σε εξάμηνη διακοπή της κυκλοφορίας στη συνέχεια εγινε οχτάμηνη, δεκάμενη, ετήσια και παει λέγοντας….
Ηδη μέσω δημοσιευμάτων, μετά την επίσκεψη του δημάρχου στον ΓΓ. Υποδομών,μας προαναγγέλθηκε η νέα παράταση με ημερομηνία λήξης αυτή τη φορά 31/1/2020.
«Καλιο αργά παρά ποτέ»
Η παραπάνω λαική παροιμία σας ταιριάζει απόλυτα κκ της Δημοτικής  Αρχής, εξαιτίας της καθυστερημένης αντίδρασης σας, παρά τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες δημοτών, επαγγελματιών και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.
Στις επανηλλειμένες οχλήσεις της παράταξης μας τόσο σε θεσμικό επίπεδο ,οσο και  μέσω αναρτήσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την επίσπευση των εργασιών, συναντούσαμε τον δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, όπου αναλαμβάνοντας πολλες φορές ρόλο συνηγόρου της κατασκευάστριας εταιρίας, υπερασπιζόταν τις παρατάσεις και την καθυστέρηση των εργασιών.
Με την επίσκεψη του κ Δημάρχου στο αρμόδιο Υπουργείο πρόσφατα αποδείχθηκε με εκκωφαντικό τρόπο ,η ολιγωρία και τα μειωμένα αντανακλαστικά αντίδρασης της Δημοτικής Αρχής.
Η επίσκεψη σας και η οργισμένη αντίδραση έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα…
Ως παράταξη υποβάλλουμε εκ νέου τα κάτωθι ερωτήματα:
Οι συμβάσεις ανακατασκευής της γέφυρας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της κατασκευάστριας εταιρίας προασπίζουν μόνο τα συμφέροντα της εταιρίας;
Αφού διαπιστώνετε απίστευτη χαλαρότητα από το Υπουργείο Υποδομών εναντι της κατασκευάστριας εταιρίας, μήπως επρεπε να υπάρχει σθεναρή αντίδραση και διεκδίκηση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής για την πεταίωση των εργασιών;
Ασφαλώς καί επρεπε..
Έπρεπε εδώ και καιρό να ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ αφ´ενός την επίσπευση των εργασιών συντήρησης και αφετέρου την εκπλήρωση των εκρεμοτήτων και υποχρεώσεων της καυασκευάστριας-παραχωρησιούχου.
Θυμίζουμε οτι υποχρέωση τους ειναι,η παράδοση της μελέτης-κατασκευής του ολοκληρωμένου κόμβου στο ύψος του Πυργετού καθώς καί η υλοποίηση των μελετών-προιόν δωρεάς του παραχωρησιούχου στο Δ.ΤΕΜΠΩΝ-στά πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και αφορά την πρόταση-σχέδιο ,ανάδειξης της Κοιλάδας των Τεμπών.
Αυτά έπρεπε να ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ στην συνάντηση σας με το ΓΓ.Υποδομών κε Μανώλη!!!!
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest