Δήμος Τυρνάβου: Αναβαθμίζει τις παιδικές χαρές

τυρναβος
δήμος τυρνάβου

Έκκληση αντιδημάρχου Γ. Σακούτσιου να παραμείνουν ασφαλείς και λειτουργικές

Ικανοποίηση από την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των παιδικών χαρών στις δημοτικές της ενότητες, επικρατεί στις τάξεις της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου, μετά και την επιθεώρηση που πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών- Πολεοδομίας Γιώργος Σακούτσιος, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Χρήστος Παληός, η υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας και επόπτρια του έργου Βάσω Ξάνθου. Οι παιδικές χαρές, οι οποίες ελέχθησαν βρίσκονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα Δέντρα, Αμπελώνα, Βρυότοπος, Δελέρια Ροδιά και Δαμάσι.

anigif ambelon rizoulis - Δήμος Τυρνάβου: Αναβαθμίζει τις παιδικές χαρές

Η αντιπροσωπεία του δήμου εξέτασε την καταλληλότητα των παιδικών χαρών και διαπίστωσε τη συμμόρφωση τους με τις νέες προδιαγραφές και τα πρότυπα ασφαλείας. Μόλις λάβουν και την σχετική πιστοποίηση από τους αρμόδιους φορείς θα παραδοθούν προς χρήση.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Γ. Σακούτσιος ανέφερε:

Η ασφάλεια των παιδιών είναι αδιαπραγμάτευτη και πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής. Γι΄αυτό και προχωρήσαμε σε εργασίες αναβάθμισης των παιδικών χαρών, ώστε αυτές να είναι ασφαλείς, λειτουργικές και ευχάριστες. Ο έλεγχος θα είναι συνεχείς, με στόχο να προσφέρουμε τη δυνατότητα ψυχαγωγίας στα παιδιά και στις οικογένειές τους σε ασφαλείς περιποιημένους και προσεγμένους χώρους παιχνιδιού. Ζητούμε από τους χρήστες των παιδικών χαρών να τις προστατεύσουν και να τις χρησιμοποιούν με ορθό τρόπο».

IMG 209b3ee14aae9df9331abb3ce1196e90 V e1603561147625 - Δήμος Τυρνάβου: Αναβαθμίζει τις παιδικές χαρές

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*