7 ημέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα οι έλεγχοι για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού

τυρναβος

Επτά μέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα επεκτείνονται με εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού οι έλεγχοι της Περιφέρειας σε καταστήματα και λαϊκές αγορές για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας- μάσκες, αποστάσεις κλπ- στο πλαίσιο των προληπτικών δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού.

anigif ambelon rizoulis - 7 ημέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα οι έλεγχοι για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού

Μετά την ένταξη της Π.Ε. Λάρισας στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι από τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις λαϊκές αγορές, ενώ οι επόπτες Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ελέγχουν πρωί και απόγευμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κομμωτήρια, σούπερ μάρκετ κλπ.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιφέρειας ενισχύονται από την προσεχή Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, οπότε και οι έλεγχοι θα διενεργούνται από μεικτά κλιμάκια, με τη συμμετοχή και αστυνομικών.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14658 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*