7 ημέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα οι έλεγχοι για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού

7 ημέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα οι έλεγχοι για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού

Επτά μέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα επεκτείνονται με εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού οι έλεγχοι της Περιφέρειας σε καταστήματα και λαϊκές αγορές για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας- μάσκες, αποστάσεις κλπ- στο πλαίσιο των προληπτικών δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού.

Μετά την ένταξη της Π.Ε. Λάρισας στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι από τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις λαϊκές αγορές, ενώ οι επόπτες Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ελέγχουν πρωί και απόγευμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κομμωτήρια, σούπερ μάρκετ κλπ.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιφέρειας ενισχύονται από την προσεχή Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, οπότε και οι έλεγχοι θα διενεργούνται από μεικτά κλιμάκια, με τη συμμετοχή και αστυνομικών.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - 7 ημέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα οι έλεγχοι για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού
Λάρισα Νομός Λάρισας