Έπεσαν οι υπογραφές για τα έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου

Έπεσαν οι υπογραφές για τα έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου

Γ. Κόκουρας: Αναβαθμίζουμε το κέντρο προς όφελος όλων

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του δήμου Τυρνάβου και του ανάδοχου εργολάβου για την εκτέλεση του έργου «Έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου», προϋπολογισμού 517.743,39 με ΦΠΑ, το οποίο θα εκτελεστεί μέσα σε προθεσμία 12 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-20.
Αντικείμενο του έργου, που ανέλαβε η Εταιρία του Κ. Μπουλογιάννη είναι η “Ανάπλαση των Υπαίθριων Κοινόχρηστων Χώρων στην πόλη του Τυρνάβου” και πιο συγκεκριμένα στη νότια είσοδο του οικισμού (Βόρεια παρειά της οδού Λαρίσης), στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς και νότια αυτής στην οδό Σπύρου Λούη, στις οδούς Χατζηκώστα, Εθνικής Ανεξαρτησίας, Δημοκρατίας και στη συμβολή των οδών Κιλελέρ-Αγ.Γεδεών.

Γ. Κόκουρας
Ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας, κατά την διάρκεια υπογραφής της σύμβασης, ευχαρίστησε με την ευκαιρία όλους όσους συντέλεσαν στην ωρίμανση του έργου, τονίζοντας ότι «η σημασία της υλοποίησής του καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική γιατί, πέραν όλων των άλλων, έργα όπως αυτό θα αναβαθμίσει το κέντρο και θα στηρίξει τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών της περιοχής. Είναι ένα έργο, που όπως δήλωσε και ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και του αστικού περιβάλλοντος. Με δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και σύγχρονα πεζοδρόμια δημιουργούμε συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης στους συμπολίτες, δίνουμε προτεραιότητα στην προσβασιμότητα των πεζών και των ΑμεΑ και αναβαθμίζουμε λειτουργικά και αισθητικά τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης»».

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο αντιδήμαρχος Γ. Σακούτσιος, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Γερακίνης και στελέχη της Υπηρεσίας, ο Πολιτικός Μηχανικός, ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Χρ. Παληός και ο ανάδοχος του έργου Κ. Μπουλογιάννης.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Έπεσαν οι υπογραφές για τα έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου

collage - Έπεσαν οι υπογραφές για τα έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου


fast food ambelon - Έπεσαν οι υπογραφές για τα έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου

ambelonas1 armonia 2021 - Έπεσαν οι υπογραφές για τα έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου

Τύρναβος