Σε διαγωνισμό ρομποτικής διακρίθηκε το 2ο Δ.Σ Αμπελώνα

Σε διαγωνισμό ρομποτικής διακρίθηκε το 2ο Δ.Σ Αμπελώνα

Μία ακόμη διάκριση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα – γεγονός που πλέον τείνει να γίνει θεσμός για την συγκεκριμένη σχολική μονάδα – κατέκτησαν μαθητές του στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής της WRO HELLAS.

Θέμα της διαγωνιστικής διαδικασίας ήταν: «Από τον Αρχιμήδη στον Da Vinci» και η επιτυχία των μαθητών του 2ου Δημοτικού Αμπελώνα να λάβουν την τρίτη θέση σε ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό περιβάλλον, αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά.

Πολλές ώρες προσπάθειας των μαθητών με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πληροφορικής του σχολείου, Ξανθής Κόκκινου και την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών έφερε το εξαιρετικό αποτέλεσμα που απέσπασε την σημαντικότατη διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο π. αντιπεριφερειάρχης, Θαν. Παιδής, μετά την επιτυχία των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου Αμπελώνα, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια οι μαθητές για τις προσπάθειές τους, οι εκπαιδευτικοί για την καθοδήγηση που δίνουν και οι γονείς για την πλήρη στήριξη που παρέχουν ώστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους όλων.

Η δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς είναι εξαιρετική, καθώς δίνουν στα
παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν μοναδικές δεξιότητες και κυρίως να οραματιστούν το μέλλον μέσα από δικές τους κατασκευές, οι οποίες μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Σε διαγωνισμό ρομποτικής διακρίθηκε το 2ο Δ.Σ Αμπελώνα

collage - Σε διαγωνισμό ρομποτικής διακρίθηκε το 2ο Δ.Σ Αμπελώνα


fast food ambelon - Σε διαγωνισμό ρομποτικής διακρίθηκε το 2ο Δ.Σ Αμπελώνα

ambelonas1 armonia 2021 - Σε διαγωνισμό ρομποτικής διακρίθηκε το 2ο Δ.Σ Αμπελώνα

Αμπελώνας