Θεμέλιο λίθο στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Λογγίνου (φωτο)

τυρναβος

Το Παρεκκλήσιο του Αγίου Λογγίνου του εκατοντάρχου στο κατάστημα κράτησης Λαρίσης θεμελίωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

anigif ambelon rizoulis - Θεμέλιο λίθο στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Λογγίνου (φωτο)

Στη σύντομη προσλαλιά του, ο σεπτός μας Ποιμενάρχης τόνισε ότι με τον θεμέλιο λίθο που θέτουμε σήμερα, ομολογούμε την Πίστη μας στον αληθινό Θεό και τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος, τους Αγίους της Εκκλησίας μας. Ήταν πραγματικά πόθος ιερός να θεμελιώσουμε τον ναό επ’ ονόματι του Αγίου Λογγίνου και χάρη στην ευγενή προσφορά της κ. Κωνσταντίνας Μέγα και του κ. Χρήστου Γιαζίογλου πραγματοποιούμε την επιθυμία όλων των εργαζομένων.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού κατέθεσε την θεμέλιο πλάκα, συνεχάρη τον υπεύθυνο κληρικό π. Νικηφόρο Κοντογιάννη, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τους εργολάβους και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν με πολύ πόθο και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προθυμία, ώστε ο ναός να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14446 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*