Ελασσόνα: 9 κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητική ομάδα!

e1603003356495 - Ελασσόνα: 9 κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητική ομάδα!
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Αυστηρές συστάσεις για χρήση μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στην πόλη της Ελασσόνας απευθύνει ο Δήμαρχος Ελασσόνας μετά την αλληλουχία κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού που παρουσιάστηκε σήμερα μετά από ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

phoenix banner - Ελασσόνα: 9 κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητική ομάδα!

Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον ΕΟΔΥ ότι επιβεβαιώθηκαν στην Ελασσόνα 9 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, τα οποία ανήκουν σε αθλητική ομάδα της πόλης.

anigif ambelon rizoulis - Ελασσόνα: 9 κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητική ομάδα!

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός ενημέρωσε τηλεφωνικά πριν από λίγο τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα και ζήτησε να φροντίσει ο Δήμος για την απολύμανση του δημοτικού γυμναστηρίου. Τα 9 επιβεβαιωμένα κρούσματα προέκυψαν μετά από δειγματοληψία του ΕΟΔΥ το πρωί του Σαββάτου και έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό από την περασμένη Τετάρτη.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ελασσόνα: 9 κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητική ομάδα!

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς όλους και ειδικά τις επαφές των κρουσμάτων που οφείλουν να τεθούν σε καραντίνα, σημειώνοντας: «Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μεγάλος και η μετάδοση πολύ πιθανή. Όσοι παρουσιάζουν το παραμικρό σύμπτωμα της νόσου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με γιατρό ή με το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας. Όσο συντομότερα εντοπίσουμε τα κρούσματα, τόσο μικρότερη θα είναι η διασπορά του ιού».

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Ελασσόνα: 9 κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητική ομάδα!