Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)

Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιχειρεί σε 12 σημεία

Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες αποκατάστασης των υποδομών πρόσβασης σε θέσεις εθνικού και επαρχιακού δικτύου στην επαρχία Φαρσάλων. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκαταστάσεις ερεισμάτων και οδοστρώματος σε τρία επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού Φαρσάλων-Βόλου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στα υπόλοιπα εννιά τμήματα της οδού που έχουν υποστεί ζημιές από το μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός». Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης ερεισμάτων και οδοστρώματος της εθνικής οδού Λάρισας-Φαρσάλων σε μήκος 1χλμ στο ύψος της διασταύρωσης με τον οικισμό Βασιλί. Στην οδό Λάρισας-Φαρσάλων έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων.

Τα σημεία όπου επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας και των Ιδιωτών επισκέφτηκε με εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας ο οποίος ενημερώθηκε από το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια για την πορεία των εργασιών.

ΛΑΡΙΣΑ 2 - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)ΛΑΡΙΣΑ - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)ΒΟΛΟΣ 3 - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)ΒΟΛΟΣ 2 - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)ΒΟΛΟΣ - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)

collage - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)


fast food ambelon - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)

ambelonas1 armonia 2021 - Λειτουργικό ξανά το οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων (φωτο)

Δήμος Φαρσάλων Νομός Λάρισας