Εναρξη λειτουργίας Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου

Εναρξη λειτουργίας Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου

Αγροτικό ιατρείο στο Βρυότοπο
στο ανακαινισμένο κοινοτικό κατάστημα

Ξεκίνησε να λειτουργεί το Αγροτικό Ιατρείο στο Βρυότοπο Αμπελώνα, στο χώρο του πρώην κοινοτικού καταστήματος, το οποίο με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου ανακαινίστηκε και έγινε λειτουργικό.
Το αγροτικό ιατρείο αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους κατοίκους του Βρυοτόπου και των γύρω περιοχών, κυρίως σε θέματα συνταγογράφησης και γενικών ιατρικών εξετάσεων και πλέον δεν θα χρειάζεται η μετάβαση τους στον Αμπελώνα ή τον Τύρναβο.

Την πρώτη μέρα λειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου, επίβλεψε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, έχοντας στο πλευρό του τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου Γιάννη Αντωνόπουλο, την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σταματία Kουντουβά, την γιατρό Αθηνά Τσερώνη και τη νοσηλεύτρια Μαρία Κουτούκα.

Γιάννης Κόκουρας: Υλοποιήσαμε μία προεκλογική μας δέσμευση.
Εμφανώς ικανοποιημένος ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας δήλωσε, για την έναρξη λειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου στο Βρυότοπο: Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε τη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου, το οποίο θα προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στους δημότες μας. Ήδη την πρώτη μέρα λειτουργίας του, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και αποδεικνύει την αναγκαιότητα λειτουργίας του.

Χαίρομαι επίσης γιατί υλοποιήσαμε μία ακόμη προεκλογική προεκλογική μας δέσμευση, καθώς ανακαινίσαμε το πρώην κοινοτικό κατάστημα, το οποίο φιλοξενεί υπό ιδανικές συνθήκες, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας. Να σημειωθεί ότι το κοινοτικό κατάστημα Βρυοτόπου είχε αφεθεί στην τύχη του, πολλά χρόνια πριν.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου Γιάννη Αντωνόπουλο για την άριστη συνεργασία που έχουμε, καθώς και την γιατρό και τους νοσηλευτές για τη διάθεση προσφοράς που επιδεικνύουν και κυρίως για το χαμόγελο με το οποίο υποδέχονται τους δημότες μας».

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Εναρξη λειτουργίας Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου

collage - Εναρξη λειτουργίας Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου


fast food ambelon - Εναρξη λειτουργίας Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου

ambelonas1 armonia 2021 - Εναρξη λειτουργίας Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου

Αμπελώνας Βρυότοπος