Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της περιοχής μας!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ανταποκρινόμαστε στην προσπάθεια του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των υπόλοιπων Σωματείων για στήριξη των πληγέντων σε Φάρσαλα και Καρδίτσα.

Στηρίζουμε την σημερινή ΠανΚαρδιτσιώτικη Κινητοποίηση των Φορέων και διεκδικούμε:

  • Μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας
  • Να αποζημιωθεί στο 100% κάθε οικογένεια που υπέστη καταστροφές στην περιοχή
  • Απαλλαγή των πληγέντων από εφορία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας και δάνεια προς τις τράπεζες.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη που στις μέρες μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε  τρόφιμα (Νερά, Λάδι, Μακαρόνια, Όσπρια, Κονσέρβες) για τους πληγέντες καθημερινά στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου 08:00 – 14:00, μέχρι την Παρασκευή 9/10/2020.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ – Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος θα παραδώσει τα τρόφιμα σε Φάρσαλα και Καρδίτσα. Στην Καρδίτσα μαζί με μουσικούς από όλη τη Θεσσαλία την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουμε μια ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ για να γεμίσουμε αγωνιστικό θάρρος και αισιοδοξία τους εργαζόμενους της πόλης! Σύντομα θα κυκλοφορήσουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις και κάλεσμα για την πορεία.

Επειδή οι εξελίξεις είναι πυκνές και ραγδαίες, για πληροφορίες, για συμμετοχή στις πρωτοβουλίες μας επικοινωνήστε με τα μέλη της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του παραρτήματος ή στο e-mail pasparlar@gmail.com καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΛ: 2410250708

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google