Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της περιοχής μας!

τυρναβος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

anigif ambelon rizoulis - Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της περιοχής μας!

ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ανταποκρινόμαστε στην προσπάθεια του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των υπόλοιπων Σωματείων για στήριξη των πληγέντων σε Φάρσαλα και Καρδίτσα.

Στηρίζουμε την σημερινή ΠανΚαρδιτσιώτικη Κινητοποίηση των Φορέων και διεκδικούμε:

  • Μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας
  • Να αποζημιωθεί στο 100% κάθε οικογένεια που υπέστη καταστροφές στην περιοχή
  • Απαλλαγή των πληγέντων από εφορία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας και δάνεια προς τις τράπεζες.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη που στις μέρες μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε  τρόφιμα (Νερά, Λάδι, Μακαρόνια, Όσπρια, Κονσέρβες) για τους πληγέντες καθημερινά στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου 08:00 – 14:00, μέχρι την Παρασκευή 9/10/2020.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ – Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος θα παραδώσει τα τρόφιμα σε Φάρσαλα και Καρδίτσα. Στην Καρδίτσα μαζί με μουσικούς από όλη τη Θεσσαλία την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουμε μια ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ για να γεμίσουμε αγωνιστικό θάρρος και αισιοδοξία τους εργαζόμενους της πόλης! Σύντομα θα κυκλοφορήσουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις και κάλεσμα για την πορεία.

Επειδή οι εξελίξεις είναι πυκνές και ραγδαίες, για πληροφορίες, για συμμετοχή στις πρωτοβουλίες μας επικοινωνήστε με τα μέλη της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του παραρτήματος ή στο e-mail pasparlar@gmail.com καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΛ: 2410250708

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14428 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*