Μ. Μπίλλη: “Ο Έλληνας πολίτης τιμωρείται επειδή είναι Έλληνας”.


Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και στέλεχος του κινήματος Έλληνες για την Πατρίδα καταγγέλλω τις μεθοδεύσεις και τα ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έναντι των Ελλήνων πολιτών που κινδυνεύουν να γίνουν μειοψηφία στον τόπο τους.
Η μεταφορά λαθρομεταναστών κυρίως από Αφγανιστάν και Πακιστάν, χώρες οι οποίες δεν είναι εμπόλεμες, σε ξενοδοχεία στην τουριστική περιοχή στο Καστρί Λουτρό και στη Ιστορική Κοινότητα των Αμπελακίων του Σβαρτς, και των μεγάλων Διδασκάλων του Ελληνικού Διαφωτισμού Νεόφυτου Δούκα, Ευγένιου Βούλγαρη, Κωνσταντίνου Κούμα και του Εθνικού Ευεργέτη Αδαμάντιου Μάνιαρη είναι πράξεις κατάπτυστες  εις βάρος του ολοκλήρου του Θεσσαλικού Λαού.
Δεν απειλείται μόνο η ασφάλεια και η υγεία των κατοίκων αλλά και η ίδια τους η επιβίωση  σε ένα κλίμα που γίνεται εχθρικό για τους Έλληνες.
Ο Έλληνας πολίτης τιμωρείται επειδή είναι Έλληνας.
Απαιτούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθροεποίκων στους τόπους καταγωγή τους
 Ας γνωρίζει η κυβέρνηση ότι όπως μεταφέρθηκαν νύχτα οι  λαθρομετανάστες, φοβούμενοι την λαϊκή οργή, έτσι θα αναγκαστεί και η ίδια να φύγει νύχτα υπό το βάρος των ανομήματων της  έναντι του Ελληνικού λαού.
Μαρία Μπίλλη
Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας
Στέλεχος του κόμματος “Έλληνες  για την Πατρίδα”

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google