Μήνυμα Δημάρχου Τεμπών για την Τρίτη Ηλικία

τυρναβος

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους Ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

anigif ambelon rizoulis - Μήνυμα Δημάρχου Τεμπών για την Τρίτη Ηλικία

Στις μέρες μας η Τρίτη Ηλικία είναι αυτή που επλήγη περισσότερο από την οικονομική κρίση και η καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες με την πανδημία του COVID-19, η Τρίτη Ηλικία είναι αυτή που δοκιμάζεται περισσότερο.

Ως Δημοτική Αρχή στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των ηλικιωμένων με σεβασμό και αγάπη και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, προσφέροντάς τους όλα αυτά που είναι απαραίτητα για να συνεχίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια και ποιότητα, αλλά και δίνοντάς τους την ευκαιρία να έχουν ενεργή συμμετοχή στη ζωή μας.

Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πρόκειται για τους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, οι οποίοι με τόσους κόπους, προσωπικές θυσίες και αγώνες μας οδήγησαν στο σήμερα.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14458 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*