Σε ξενοδοχεία στα Αμπελάκια και Καστρί Λουτρό 84 πρόσφυγες

Σε δύο ξενοδοχεία σε περιοχές του δήμου Τεμπών μεταφέρθηκαν το πρωί, συνοδεία Αστυνομίας, 84 συνολικά πρόσφυγες και μετανάστες.

Πρόκειται για το Καστρί Λουτρό και τα ιστορικά Αμπελάκια, όπου εγκαθίστανται σε ξενοδοχειακές μονάδες 52 και 32 πρόσφυγες αντίστοιχα.

Ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Λάρισας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος ενημερώθηκε από την Αστυνομία για την φιλοξενία των 84 συνολικά ατόμων και την εγκατάστασή τους στις δύο ξενοδοχειακές μονάδες στα Αμπελάκια και το Καστρί Λουτρό.

Ο κ. Μανώλης υπογράμμισε ότι η ενημέρωση που έγινε στον ίδιο προσωπικά από του Α.Τ. Τεμπών ανέφερε ότι «η μεταφορά των μεταναστών έγινε με πούλμαν στις 2 τα ξημερώματα.

Θα συγκαλέσω έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να ενημερώσω το σώμα για τις εξελίξεις και θα επικοινωνήσω και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής», πρόσθεσε ο δήμαρχος Τεμπών, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση της δημοτικής αρχής για το συγκεκριμένο θέμα.

ert.gr