Σε ξενοδοχεία στα Αμπελάκια και Καστρί Λουτρό 84 πρόσφυγες

τυρναβος

Σε δύο ξενοδοχεία σε περιοχές του δήμου Τεμπών μεταφέρθηκαν το πρωί, συνοδεία Αστυνομίας, 84 συνολικά πρόσφυγες και μετανάστες.

anigif ambelon rizoulis - Σε ξενοδοχεία στα Αμπελάκια και Καστρί Λουτρό 84 πρόσφυγες

Πρόκειται για το Καστρί Λουτρό και τα ιστορικά Αμπελάκια, όπου εγκαθίστανται σε ξενοδοχειακές μονάδες 52 και 32 πρόσφυγες αντίστοιχα.

Ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Λάρισας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος ενημερώθηκε από την Αστυνομία για την φιλοξενία των 84 συνολικά ατόμων και την εγκατάστασή τους στις δύο ξενοδοχειακές μονάδες στα Αμπελάκια και το Καστρί Λουτρό.

Ο κ. Μανώλης υπογράμμισε ότι η ενημέρωση που έγινε στον ίδιο προσωπικά από του Α.Τ. Τεμπών ανέφερε ότι «η μεταφορά των μεταναστών έγινε με πούλμαν στις 2 τα ξημερώματα.

Θα συγκαλέσω έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να ενημερώσω το σώμα για τις εξελίξεις και θα επικοινωνήσω και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής», πρόσθεσε ο δήμαρχος Τεμπών, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση της δημοτικής αρχής για το συγκεκριμένο θέμα.

ert.gr

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14446 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*