ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Δωρεά τροφίμων από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Τεμπών.


Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Τεμπών παραδόθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων, μια δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Παρών στην παραλαβή ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μητσογιάννης και η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Η δωρεά διατέθηκε μέσω πίστωσης από την Ελληνική Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως με διακριτικό τίτλο METRO, η οποία διένειμε στο δήμο, τα τρόφιμα τα οποία αιτήθηκε το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας και Αρωγής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη δωρεά και τη στήριξη του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, ιδιαίτερα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, όπου η Αυτοδιοίκηση είναι εκείνη που έχει κρατήσει την κοινωνική συνοχή, προσφέροντας προστασία σε όλους όσους βρίσκονται σε δυσμενή θέση. Ευχαριστούμε, επίσης, την Κ.Ε.Δ.Ε. για τον συντονισμό της δράσης. Από την πλευρά μας θα φροντίσουμε ώστε τα τρόφιμα να διατεθούν στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη», αναφέρει σε σχετική δήλωση ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest