Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

τυρναβος

Γρήγορες διαδικασίες καταγραφής των ζημιών και αποζημιώσεις

anigif ambelon rizoulis - Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Την επίσπευση των διαδικασιών καταγραφής των ζημιών, που σημειώθηκαν σε περιουσίες, αγροτικές καλλιέργειες, ζωικό κεφάλαιο και υποδομές, ώστε να δοθούν σύντομα και οι αποζημιώσεις, ζήτησε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, κατά την αυτοψία τους σε πληγείσες περιοχές της δημοτικής ενότητας Ενιπέα του Δήμου Φαρσάλων, με τον δήμαρχο Μάκη Εσκίογλου και κλιμάκιο του ΕΛΓΑ.

7 - Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη μέρα στα χωριά της επαρχίας που χτυπήθηκαν από τη βιβλική καταστροφή, αναφέρθηκε στις κυβερνητικές δεσμεύσεις για γενναίες αποζημιώσεις για τη φυτική παραγωγή και το χαμένο ζωικό κεφάλαιο, την οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις καθώς και τα χρήματα που θα διατεθούν για την αποκατάσταση των υποδομών. 

6 - Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Ειδικότερα, σε δήλωσή του, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, τόνισε:

«Το ζητούμενο είναι όλες αυτές οι διαδικασίες να γίνουν γρήγορα και οι εμπλεκόμενοι να ανταποκριθούν στην ταχύτητα εκτέλεσης των αποφάσεων που απαιτείται. 

4 - Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Το μήνυμα στους συμπολίτες μας, που χτυπήθηκαν από τη θεομηνία, είναι ότι στεκόμαστε στο πλευρό τους με έργα και όχι λόγια, ώστε το χαμόγελο και κυρίως η αισιοδοξία να επανέλθουν στα πρόσωπά τους». 

5 - Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Στην αυτοψία στις πληγείσες περιοχές συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταύρος Κουκουλιός και Δήμητρης Γούσιας, ο δημ. σύμβουλος και πρ. αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκατζόγιας, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Υπέρειας κ. Μπάμπης Σκαντζούρης, Ευυδρίου κ. Νίκος Γούσιος, Κατωχωρίου κ. Βασίλης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΤΟΕΒ Φαρσάλων κ.κ. Τάσος Δραχμάνης και Μίλτος Αγγελακόπουλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φαρσάλων «ο Ενιπέας» κ. Θανάσης Καραΐσκος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Νίκος Παυλονάσιος. 

3 - Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ2 - Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14458 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*