10 κρούσματα κορωνοϊού στη δομή του Κουτσόχερου – Ξεκινούν ιχνηλατήσεις στον Τύρναβο

τυρναβος

Σε καραντίνα μπαίνει η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο μετά από τα δέκα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν σήμερα το πρωί.

anigif ambelon rizoulis - 10 κρούσματα κορωνοϊού στη δομή του Κουτσόχερου – Ξεκινούν ιχνηλατήσεις στον Τύρναβο

Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, μιλώντας στην εκπομπή «Δεν έχουν τον Θεό τους» με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Νίκου Χαιδά στο ραδιόφωνο της TRT 95,1, ξεκαθαρίζοντας πως η δομή έχει κλείσει και θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Μάλιστα στο σημείο μεταβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς κανείς δεν θα βγαίνει από τη δομή, με την ιχνηλάτηση να συνεχίζεται.

Όλοι οι ασθενείς ήταν ασυμπτωματικοί και αφορούν δέκα μετανάστες, μετά από ιχνηλάτηση που ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, ενώ κλιμάκια θα βρεθούν στο σημείο και τις επόμενες ημέρες.

Κρούσμα και στη Λάρισα

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κρούσμα εμφανίστηκε και στη Λάρισα, από πρόσφυγα που μένει σε διαμέρισμα στην πόλη κι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα με τη διαδικασία των ιχνηλατήσεων.

Ξεκινούν ιχνηλατήσεις στον Τύρναβο

Τέλος, θα ξεκινήσουν ιχνηλατήσεις και στην περιοχή του Τυρνάβου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από τη δομή του Κουτσόχερου, απασχολούνται με αγροτικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή.

Βέβαια, ο Κώστας Αγοραστός, φάνηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως είναι εργασίες υπαίθρου χωρίς να υπάρχει συγχρωτισμός μεταξύ των ατόμων.

Πηγή: tinealarissa.gr

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14414 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*