Δράση Πολιτών: “Γιατί δεν έγιναν έλεγχοι στο σύνολο των εκπαιδευτικών του Δήμου Τυρνάβου;”.

τυρναβος
Με περιττές φωτογραφίες και επικοινωνιακές τυμπανοκρουσίες, ο κ. Κόκουρας μάς ενημέρωσε ότι έγιναν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στις καθαρίστριες των Σχολικών Μονάδων του Αμπελώνα, προκειμένου να υπάρξει ένα αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας στην τοπική κοινότητα ενόψει της έναρξη του νέου σχολικού έτους.
Ευλόγως, με την ενέργεια αυτή κανείς δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει, πόσω μάλλον η  “Δράση Πολιτών” που ,καιρό τώρα, χωρίς να εισακούεται δυστυχώς, παροτρύνει την καθεύδουσα δημοτική αρχή να προχωρήσει και σε ένα ευρύ πρόγραμμα απολυμάνσεων όλων των δημοτικών υποδομών.
Όμως, επίσης εύλογα, εγείρεται το εξής ερώτημα : γιατί η δημοτική αρχή δεν είχε μια ολιστική αντιμετώπιση του θέματος ; Με άλλα λόγια, γιατί η δημοτική αρχή δεν πραγματοποίησε τους ίδιους υγειονομικούς ελέγχους στο σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού και των καθαριστριών όλων των Σχολείων του Δήμου ; Πού οφείλεται αυτή η μερική και αποσπασματική προσέγγιση που τελικά ακολουθήθηκε;
Στα ερωτήματα αυτά η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να δώσει απαντήσεις, καθώς η ανησυχία των γονέων δεν επικεντρώνεται μόνο στον Αμπελώνα, αλλά διαχέεται στο σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων λόγω της επικείμενης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Ευχόμαστε ολόψυχα να μην συμβεί κάτι ανεπιθύμητο. Εάν όμως συμβεί , η ολιγωρία και η λογική της αποσπασματικής αντιμετώπισης σοβαρών επίκαιρων ζητημάτων  που χαρακτηρίζουν τη δημοτική αρχή δεν θα περάσει απαρατήρητη από την κοινή γνώμη του Δήμου Τυρνάβου.
Σε μια τέτοια απευκταία περίπτωση, οι ευθύνες της δημοτικής αρχής θα είναι δεδομένες και αυταπόδεικτες, γιατί δεν θα μπορεί να επικαλεστεί ούτε άγνοια πιθανού κινδύνου, ούτε προηγούμενη δική της προληπτική δράση. Η αντιπολίτευση ήδη έχει επισημάνει τις ολιγωρίες και τα κενά της πολιτικής του κ. Κόκουρα και, έτσι, αμαρτία δεν φέρει.Οι όποιες ευθύνες θα βαρύνουν από εδώ και πέρα αποκλειστικά τον κ. Κόκουρα και την δημοτική του ομάδα, καθώς επιδεικτικά κώφευσε στις συμβουλές, παροτρύνσεις και υποδείξεις του συνόλου σχεδόν της αντιπολίτευσης.
Ο θεός βοηθός.
Ροντούλης Στέλιος
Επικεφαλής  “Δράσης Πολιτών “.
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14432 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*