Χειρουργείται ο 16χρονος του τροχαίου στο Αλκαζάρ – Έκκληση για αίμα απευθύνει το Πανεπιστημιακό


Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα από το τροχαίο που συνέβη χθες, βράδυ Σαββάτου, λίγο μετά τις 22:30, στο ύψος της γέφυρας Αλκαζάρ, όταν δύο αυτοκίνητα που κινούνταν πάνω στη γέφυρα, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το ένα αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε δύο νεαρά παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 16 χρόνων, με αποτέλεσμα να τα εκτινάξει κάτω από τη γέφυρα.

Και τα δύο παιδιά νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς φέρουν πολλαπλά κατάγματα, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κρίνεται κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου αγοριού.

Το συμβάν προκάλεσε σοκ σε όσους έτυχε να βρίσκονται στο σημείο και είδαν μπροστά στα μάτια τους τι συνέβη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη περιοχή τα βράδια γεμίζει από νεαρά παιδιά.Σε χειρουργική επέμβαση σε γνάθο και μηρό υποβάλλεται σήμερα ο 16χρονος νεαρός που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο χθεσινό τροχαίο στη γέφυρα Αλκαζάρ, ενώ η κοπέλα νοσηλεύεται και αυτή στη Χειρουργική Κλινική του ΠΓΝΛ, σε καλύτερη κατάσταση, ενώ βρίσκεται υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών.

Επειγόντως αίμα ζητά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για τα δύο παιδιά του τροχαίου, για να αντιμετωπιστούν τα χειρουργεία. Όποιος  θέλει να βοηθήσει προσφέροντας αίμα μπορεί να το κάνει σε όποιο νοσοκομείο μπορεί, με την εντολή για:

-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΤΗΣ κ η επίσης τραυματίας 16χρονη
-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πηγή: tinealarissa.gr

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google