Δήλωση του Δημάρχου Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα για τον Αμπελώνα

τυρναβος

Κανονικά η λαϊκή αγορά την Παρασκευή στον Αμπελώνα 

anigif ambelon rizoulis - Δήλωση του Δημάρχου Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα για τον Αμπελώνα

Άρση των ειδικών μέτρων στον Αμπελώνα Λάρισας – Παραμένει σε καθεστώς επιτήρησης επιδημιολογικά επιβαρυμένης περιοχής

Με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στην τοπική κοινότητα του Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου Λάρισας, αίρονται τα μέτρα ειδικού χαρακτήρα που είχαν επιβληθεί από 10-08-2020 για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19. Ο Αμπελώνας παραμένει, ωστόσο, σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης με εφαρμογή των κάτωθι περιοριστικών μέτρων, τα οποία ισχύουν για 7 ημέρες από σήμερα, Τετάρτη 26-08-2020 και ώρα 06.00 έως Τετάρτη 02-09-2020 και ώρα 06.00:
Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.
Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια ημέρα επιβράβευσης για τον Αμπελώνα μας και όλο το Δήμο Τυρνάβου.
Ειδικότερα, η χθεσινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας για πρόωρη άρση των έκτακτων μέτρων καθώς και τα καλακευτικά του λόγια για τους κατοίκους του Αμπελώνα μας γέμισαν ικανοποίηση.
Αποδεικνύεται έμπρακτα πως η συλλογική προσπάθεια και η προσήλωση στα μέτρα απέδωσαν.
Θα ήθελα και δημοσίως να ευχαριστήσω τους κατοίκους του Αμπελώνα για την επιμονή και την υπομονή που επέδειξαν, τηρώντας πιστά τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών.
Όλοι μαζί καταφέραμε από σήμερα ο Αμπελώνας να θεωρείται πανελλαδικά παράδειγμα προς μίμηση στην αντιμετώπιση του covid-19.
Η προσπάθεια βέβαια οφείλει να συνεχισθεί. Καλώ, λοιπόν, όλους τους δημότες να τηρούν πιστά τα μέτρα.
Ως Δημοτική Αρχή ασφαλώς θα συνεχίσουμε, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των ειδικών, να πράττουμε ο,τι κριθεί απαραίτητο για την προστασία της υγείας κάθε δημότη.»

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14645 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*