Κλειστά τα καταστήματα στην Καρυά Ελασσόνας – Σήμερα η ιχνηλάτηση


Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην κοινότητα Καρυάς, μετά από ομόφωνη απόφαση των ιδιοκτητών καταστημάτων της κοινότητας και του δήμου Ελασσόνας, ώστε να αποτραπεί η διασπορά του ιού με κάθε τρόπο.

Μετά από επικοινωνία του προέδρου της κοινότητας Καρυάς κ. Ν. Κατσίβελου με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, τον οποίο και ενημέρωσε για την απόφαση των καταστηματαρχών, η απόφαση θεωρήθηκε πολύ υπεύθυνη και δείχνει το ενδιαφέρον τους για την κοινότητα και τους χωριανούς τους, αδιαφορώντας για το οικονομικό κόστος που μπορεί να προκύπτει.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους καταστηματάρχες για την πρόταση τους για ένα τόσο σοβαρό θέμα και δήλωσε:

«Είναι μια γενναία και υπεύθυνη απόφαση αυτή των καταστηματαρχών, ώστε να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο η υγεία των κατοίκων και να περιοριστεί με κάθε τρόπο το εύρος της διασποράς του ιού. Έως ότου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και σε αναμονή έκδοσης των επίσημων αποτελεσμάτων από την ιχνηλάτηση , ζητάμε από κατοίκους και επισκέπτες να υπάρχει κατανόηση, ψυχραιμία και συνεργασία, ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Η κατάσταση μέχρι στιγμής είναι ελεγχόμενη, όπως μας έχουν ενημερώσει και ότι μέτρο θα παρθεί θα είναι προς όφελος όλων. Χρειάζεται ατομική ευθύνη και μέτρα προστασίας από όλους μας».

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google