Ιχνηλάτηση σήμερα στο Συκούριο και συστάσεις για χρήση μάσκας

τυρναβος

Συστάσεις για χρήση μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στην Κοινότητα Συκουρίου απευθύνει ο Δήμος Τεμπών μετά την καταγραφή κρούσματος κορωνοϊού, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

anigif ambelon rizoulis - Ιχνηλάτηση σήμερα στο Συκούριο και συστάσεις για χρήση μάσκας

Στην ανακοίνωση του Δήμου επισημαίνεται πως «χθές αργά το βράδυ ενημερωθήκαμε από τον ΕΟΔΥ ότι στην κοινότητα Συκουρίου του Δήμου Τεμπών επιβεβαιώθηκε ένα (1) κρούσμα κορωνοϊού και σήμερα θα πραγματοποιηθεί ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος. Αργά το απόγευμα θα έχουμε τα αποτελέσματα τα οποία και θα ανακοινώσουμε.

Ήδη ο πρόεδρος της κοινότητας Συκουρίου κ. Μ. Γκουντής και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Παν. Γκατζόγιας ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τον δήμαρχο κ. Μανώλη και τους ζητήθηκε η συνδρομή τους στην ενημέρωση του κόσμου και σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Γ. Νικολάου και τον προϊστάμενο καθαριότητας κ. Αστ. Τζανέκα ,την άμεση πραγματοποίηση απολυμαντικού ψεκασμού σε κοινόχρηστους χώρους όπως πλατείες, παιδικές χαρές, δρόμοι, πεζοδρόμια, παγκάκια, προαύλια εκκλησιών, σχολείων και αθλητικών χώρων, καθώς επίσης και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων με μηχάνημα του δήμου το οποίο κάνει χρήση ειδικού απολυμαντικού υγρού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Τεμπών καλεί όσους ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα να τεθούν σε αυτοπεριορισμό, αναφέροντας:

«Είναι όσο ποτέ επιβεβλημένο να πράττουμε τα αυτονόητα. Να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να φοράμε προστατευτική μάσκα, να αποφεύγουμε τις χειραψίες, να καθαρίζουμε συχνά τα χέρια μας. Με το παραμικρό σύμπτωμα που πιθανόν να παραπέμπει στη νόσο παρακαλούμε να μένετε σε αυτοπεριορισμό και να επικοινωνείτε με το γιατρό σας ή με το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας ή Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο. Όσο πιο γρήγορα εντοπίσουμε τα κρούσματα, τόσο μικρότερη θα είναι η διασπορά του ιού. Οι υπηρεσίες του δήμου είναι σε διαρκεί επαγρυπνήσει και όλοι οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των χωριών του δήμου σε διαρκεί επικοινωνία μαζί μου. Ας επιδείξουμε υπευθυνότητα όπως και σε όλη την περίοδο της καραντίνας για να αποτρέψουμε τα χειρότερα».

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14639 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*