Αναθεώρηση του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου

Αναθεώρηση του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου

Γιάννης Κόκουρας: Στόχος μας η αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου

Την συγκρότηση πενταμελούς διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία θα αναλάβει να συντάξει και να αναθεωρήσει τον Κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,πρότεινε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Οργάνου, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Κόκουρας «είναι ώρα να δημιουργήσουμε ένα νέο Κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με βάση το γενικό κανονιστικό πλαίσιο, με το οποίο λειτουργούν τα δημοτικά συμβούλια που δεν έχουν δικό τους Κανονισμό, στηριζόμενα σε νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών του 2019. Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι παρατάξεις θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα συμφωνήσουμε και θα διαμορφώσουμε ένα νέο Κανονισμό λειτουργίας, ώστε το σημαντικό αυτό όργανο να γίνει περισσότερο δημοκρατικό, λειτουργικό και αποτελεσματικό. Εάν σεβόμαστε και θέλουμε να θωρακίσουμε την παραγωγική  λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, οφείλουμε όλοι να προχωρήσουμε με διάθεση αυτοκριτικής, ειλικρινούς συνεργασίας και με τολμηρές παρεμβάσεις» κατέληξε ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Αναθεώρηση του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου

collage - Αναθεώρηση του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου


fast food ambelon - Αναθεώρηση του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου

ambelonas1 armonia 2021 - Αναθεώρηση του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου

Τύρναβος