Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.

manwlhs 780x405 - Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη έχει ως εξής:

phoenix banner - Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.

«Χαιρετίζουμε τις δεσμεύσεις των Υπουργών Οικονομικών και Τουρισμού κ. κ. Σταϊκούρα και Θεοχάρη για στήριξη των επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων και τις προσπάθειες της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), μετά από το κοινό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τεμπών για την λήψη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων.

banner pagetos - Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.

Από την πρώτη στιγμή κήρυξης της πανδημίας λόγων covid-19 η δημοτική Αρχή Τεμπών από τα ΜΜΕ καθώς και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε την λήψη μέτρων ενίσχυσης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές. Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι προτάσεις τις οποίες είχαμε καταθέσει στα ανωτέρω Υπουργεία όπως απαλλαγή προκαταβολής φόρου, περίοδο χάριτος απλήρωτων επιταγών κλπ έγιναν δεκτές στη συνάντηση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τους Υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τις μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις , οι οποίες έχουν κτυπηθεί από την πανδημία covid-19, επιβάλλεται η έμπρακτη συνεισφορά της Πολιτείας στην επίλυση των προβλημάτων και την λήψη μέτρων για τον περιορισμό των οικονομικών συνεπειών λόγω της υγειονομικής κρίσης.

anigif ambelon rizoulis - Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.

Κάθε ημέρα ως δημοτική Αρχή, δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας, είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη, σε κάθε επιχειρηματία, σε κάθε εργαζόμενο, σε όποιον χρειαστεί τη βοήθεια μας, εργαζόμενοι πάντα για το καλό του τόπου μας.»

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.