Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.

χαμόγελο-παιδιού

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη έχει ως εξής:

«Χαιρετίζουμε τις δεσμεύσεις των Υπουργών Οικονομικών και Τουρισμού κ. κ. Σταϊκούρα και Θεοχάρη για στήριξη των επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων και τις προσπάθειες της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), μετά από το κοινό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τεμπών για την λήψη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων.

Από την πρώτη στιγμή κήρυξης της πανδημίας λόγων covid-19 η δημοτική Αρχή Τεμπών από τα ΜΜΕ καθώς και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε την λήψη μέτρων ενίσχυσης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές. Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι προτάσεις τις οποίες είχαμε καταθέσει στα ανωτέρω Υπουργεία όπως απαλλαγή προκαταβολής φόρου, περίοδο χάριτος απλήρωτων επιταγών κλπ έγιναν δεκτές στη συνάντηση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τους Υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τις μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις , οι οποίες έχουν κτυπηθεί από την πανδημία covid-19, επιβάλλεται η έμπρακτη συνεισφορά της Πολιτείας στην επίλυση των προβλημάτων και την λήψη μέτρων για τον περιορισμό των οικονομικών συνεπειών λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Κάθε ημέρα ως δημοτική Αρχή, δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας, είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη, σε κάθε επιχειρηματία, σε κάθε εργαζόμενο, σε όποιον χρειαστεί τη βοήθεια μας, εργαζόμενοι πάντα για το καλό του τόπου μας.»

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΝΕΑ
κατάστημα e1596201611198 - Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα-Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13911 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*