Ένα ακόμα έργο της «προίκας» του Π. Σαρχώση έρχεται προς έγκριση στο Δ.Σ.

SARX 599x381 - Ένα ακόμα έργο της «προίκας» του Π. Σαρχώση έρχεται προς έγκριση στο Δ.Σ.
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Από τα θέματα του Δ. Σ. της Πέμπτης 30 του μηνός Ιουλίου 2020 θα αναφερθούμε στο έβδομα κατά σειρά που αφορά την έγκριση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Τυρνάβου.

anigif tirnavos emporikos - Ένα ακόμα έργο της «προίκας» του Π. Σαρχώση έρχεται προς έγκριση στο Δ.Σ.

Ένα ακόμα έργο της «προίκας» του Παναγιώτη Σαρχώση έρχεται προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρει το δρόμο της υλοποίησης.

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Παναγιώτη Σαρχώση μετά από διαγωνισμό (όχι απ΄ ευθείας ανάθεση) είχε υπογράψει σύμβαση και είχε εκπονηθεί μελέτη για την ένταξη Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) προϋπολογισμού 30.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο. Τα ΣΒΑΚ είναι Στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Sustainable Urban Mobility Plan), που εφαρμόζονται συστηματικά στις ευρωπαϊκές πόλεις για να δώσουν μια απάντηση στα σοβαρά και μεγάλου κόστους προβλήματα ατυχημάτων, κορεσμού, ρύπανσης, θορύβου και γενικότερα υποβάθμισης της αξίας του δημόσιου αστικού χώρου.

Βαστικός στόχος του ΣΒΑΚ είναι:

η βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αστικές περιοχές και τα περίχωρά τους και η ικανοποίηση των αναγκών για την κινητικότητα των ανθρώπων και τη μεταφορά των αγαθών.
Για πόλεις πιο υγιείς περιβαλλόντικά και πιο παραγωγικές οικονομικά.
Έτσι βαδίζαμε με όραμα, πρόγραμμα, οργάνωση, διαφάνεια , σχέδιο, στόχους δίνοντας προτεραιότητα τον Πολίτη στην οικονομική βιώσιμη ανάπτυξη και στον περιβαλλοντικό πλούτο.

ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ένα ακόμα έργο της «προίκας» του Π. Σαρχώση έρχεται προς έγκριση στο Δ.Σ.

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Ένα ακόμα έργο της «προίκας» του Π. Σαρχώση έρχεται προς έγκριση στο Δ.Σ.