ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΝΕΩΣΩΝ ΣΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ!

χαμόγελο-παιδιού

“Μια ομάδα – Μια οικογένεια” είναι το σύνθημα της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα, κάτι που εφαρμόζεται και στην πράξη, καθώς εδώ και τρία χρόνια οι δεσμοί μεταξύ της νέας διοίκησης και των παιχτών είναι κάτι παραπάνω από ισχυροί.

Η φιλοσοφία της ομάδας, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να αλλάξει ούτε τώρα που θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, με την συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών να παραμένει και τη νέα χρονιά, με τη διοίκηση να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους αθλητές της.

Έτσι, οι: Θάνος Μπαμπανάτσας, Κώστας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Πολιτόπουλος, Νίκος Αποστολάκης, Θέμης Τεκούσης, Θρασύβουλος Κοτσώνας, Παναγιώτης Παλάσκας, Χρήστος Βλησαρούλης, Βασίλης Τεκούσης, Δημήτρης Κονδυλόπουλος και Δημήτρης Μπιζιάκης, παραμένουν στην ομάδα για να πορευτούν μαζί της στη Γ’ Εθνική.

Παρελθόν από τον Γ.Σ.Αμπελώνα αποτελεί ο Παναγιώτης Τεκούσης, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον Γ.Σ.Τυρνάβου καθώς και οι Νάσος Αγαπίου και Βασίλης Κυριακόπουλος.

Οι Αμπελωνίτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους παίχτες, που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τη δυναμική της ομάδας, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΝΕΑ
κατάστημα e1596201611198 - ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΝΕΩΣΩΝ ΣΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ!
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13911 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*