ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Το «ευχαριστώ» του δημάρχου Τυρνάβου στον περιφερειάρχη


Ανακούφιση και χαρά προκάλεσε στη δημοτική αρχή και τους κατοίκους της επαρχίας Τυρνάβου η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες δημοπράτησης της μελέτης βελτίωσης του οδικού τμήματος Γιάννουλη -Τύρναβος, εξέλιξη που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τον οδικό άξονα, ο οποίος ενώνει την πόλη της Λάρισας με αυτή του Τυρνάβου.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Πρόκειται για έναν δρόμο που παρουσιάζει το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο σε επίπεδο νομού και ταυτόχρονα αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Η δημοπράτηση της μελέτης θέτει τις βάσεις για την δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού άξονα, με κλειστό αυτοκινητόδρομο, παράπλευρο δίκτυο και τέσσερις ισόπεδους κυκλικούς κόμβους με στόχο την ασφαλή σύνδεση, κοινοτήτων και επιχειρήσεων.

Γ. Κόκουρας

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας αναφέρει: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για το έμπρακτο και συνεχές ενδιαφέρον του για την επαρχία Τυρνάβου, καθώς και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας για την υποδειγματική και αποτελεσματική δουλειά που υλοποιούν. Η δημοτική αρχή Τυρνάβου ταυτίζεται πλήρως  με την κεντρική πολιτική προτεραιότητα και μέλημα του Περιφερειάρχη, που είναι η οδική ασφάλεια για τους πολίτες της με νέους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους και η υλοποίηση έργων μεγάλων, χρήσιμων, ανταποδοτικών στην κοινωνία, που έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και όχι μόνο. Η σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης και ο κοινός αγώνας δήμου Τυρνάβου και Περιφέρειας θα συνεχιστεί προς όφελος των πολιτών.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest