Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)

τυρναβος

Τους φίλους τους δεξιώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο “Ανάντι” των Τρικάλων, ο γνωστός επιχειρηματίας Τάκης Σαράντης με τη σύζυγό του Αννέτα για τον γάμο του γιου τους Στέλιου.

anigif ambelon rizoulis - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)

Ο Στέλιος, που είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Βιβή Σδρένια και ο γάμος τους πρόκειται να γίνει το Σάββατο 18 Ιουλίου στο Νεραϊδοχώρι.

Η γιορτή στο “Ανάντι” ήταν ξεχωριστή από κάθε άποψη, και έγινε με την προσωπική φροντίδα της οικογένειας, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Την παράσταση έκλεψαν ο Στέλιος Ρόκος και η Μελίνα Ασλανίδου. Οι γνωστοί καλλιτέχνες ήρθαν από την Αθήνα με το σύνολο των συνεργατών τους, ειδικά για την περίσταση, απογειώνοντας το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα εδέσματα ετοίμασε ο γνωστός σεφ Γιάννης Λουκάκος που βρέθηκε στα Τρίκαλα με το επιτελείο του ακριβώς για το σκοπό αυτό.

Να σημειωθεί ότι οι μελλόνυμφοι ενημέρωσαν τους προσκεκλημένους τους ότι αντί για δώρο γάμου, όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν το σχετικό ποσό στα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου”.

01. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)02. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)03. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)04. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)05. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)06. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)07. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)08. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)09. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)10. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)11. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)12. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)13. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)14. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)15. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)16. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)17. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)18. - Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου (φωτο)

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14428 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*