Θανάσης Παιδής: Δεν υποβαθμίζεται το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

Θανάσης Παιδής: Δεν υποβαθμίζεται το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

Για ακόμη μία φορά στάθηκε κοντά στους κατοίκους του Δαμασίου ο Θανάσης Παιδής, καθώς έγινε δέκτης του αιτήματός τους ώστε να μην υποβαθμιστεί το Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

Ο Θανάσης Παιδής είχε συνεχείς επαφές τόσο με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γιώργο Δοδοντσάκη, όσο και με την αν. διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Σοφία Παπαδοπούλου. Στο πλαίσιο αυτών των επαφών έγινε δεκτό το αίτημα του Θανάση Παιδή και των γονέων, ώστε να μην υποβαθμιστεί το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου.

Σ’ αυτό το σημείο ο Θ. Παιδής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους Διευθυντές Γ. Δοδοντσάκη και Σ. Παπαδοπούλου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν και σε αυτό το θέμα, το οποίο πράγματι αγγίζει πολλές οικογένειες της περιοχής. Συνάμα, ευχαριστεί τον Παπαγιώργη, Ιερέα του χωριού, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου Γεώργιο Τσανάκα, όπως επίσης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Σταθερή μου πεποίθηση είναι ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που συντόνισε τη δράση μας ήταν η ανάγκη να μην υποβαθμιστεί το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου, μιας κοινότητας που παραμένει ακμάζουσα και σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία. Με τις απαραίτητες συνέργειες επιτεύχθηκε ο στόχος και έτσι μπορεί να επιστρέψει η ηρεμία στις οικογένειες των μαθητών.

Από την πλευρά μου είμαι και θα συνεχίσω να βρίσκομαι πάντα κοντά στους κατοίκους τους Δαμασίου σε όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Σκοπός μου είναι να δίνουμε λύσεις και να βελτιώνουμε τις συνθήκες που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των πολιτών» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Θανάσης Παιδής: Δεν υποβαθμίζεται το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

collage - Θανάσης Παιδής: Δεν υποβαθμίζεται το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου


fast food ambelon - Θανάσης Παιδής: Δεν υποβαθμίζεται το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

ambelonas1 armonia 2021 - Θανάσης Παιδής: Δεν υποβαθμίζεται το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

Δαμάσι Τύρναβος