Υπέκυψε στα βαριά τραύματα η άτυχη 18χρονη που παρασύρθηκε από το ΙΧ

Υπέκυψε στα βαριά τραύματα η άτυχη 18χρονη που παρασύρθηκε από το ΙΧ

Η 18χρονη Τρικαλινή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωναν το θάνατό της

Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή η άτυχη κοπέλα που παρασύρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε νεκρή στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά το θάνατό της.

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» η κοπέλα επέβαινε σε δίκυκλο μαζί με μια άλλη γυναίκα και κινούνταν επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας. Το δίκυκλο φέρεται πως παρουσίασε βλάβη και οι δυο γυναίκες μετέφεραν το όχημα σε επιχείρηση που λειτουργεί ένθεν της εθνικής οδού. Η βλάβη φαίνεται πως αποκαταστάθηκε και λίγο αργότερα οι δυο γυναίκες πήραν το δρόμο για το Τρίκαλα. Λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα στην εθνικό οδό Τρικάλων – Λάρισας στη θέση Ασβεσταριά του Πετρωτού, το δίκυκλο φέρεται πως παρουσίασε εκ νέου βλάβη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Οι δυο γυναίκες κατέβηκαν από το δίκυκλο με σκοπό να το μετακινήσουν. Την στιγμή εκείνη διερχόμενο όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση προς Τρίκαλα παρέσυρε και τραυμάτισε ιδιαίτερα σοβαρά την νεαρή κοπέλα που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου δυστυχώς ήταν ήδη νεκρή.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούν οι Αστυνομικές Αρχές.

KRINI LIVE

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Υπέκυψε στα βαριά τραύματα η άτυχη 18χρονη που παρασύρθηκε από το ΙΧ

collage - Υπέκυψε στα βαριά τραύματα η άτυχη 18χρονη που παρασύρθηκε από το ΙΧ


fast food ambelon - Υπέκυψε στα βαριά τραύματα η άτυχη 18χρονη που παρασύρθηκε από το ΙΧ

ambelonas1 armonia 2021 - Υπέκυψε στα βαριά τραύματα η άτυχη 18χρονη που παρασύρθηκε από το ΙΧ

Θεσσαλία