Ευχαριστήριο του 1ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα

Τα παιδιά και οι νηπιαγωγοί του 1ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα ευχαριστούν θερμά τους κάτωθι για τη δωρεά των αντίστοιχων ειδών, χάρη στην οποία διευκολύνθηκε η ισότιμη πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση αλλά και η δημιουργική απασχόληση των νηπίων και τα οποία αποτελούν χρήσιμα εργαλεία στην περαιτέρω άσκηση του παιδαγωγικού και επιστημονικού έργου :

  • τη Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Δήμου Τυρνάβου που ικανοποίησε σχετικό αίτημα και  προμήθευσε το σχολείο με φορητό υπολογιστή (λάπτοπ) 
  • Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη δωρεά  ταμπλετών (tablets)
  • Την επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. για τη χορηγία δωροεπιταγής με την οποία συμπληρώθηκε το απαραίτητο ποσό για την αγορά ενός παιχνιδιού κήπου ( πλαστικό σπιτάκι με κουζίνα)
  • Την κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη και τον κ. Γ. Φούκα για την δωρεά φυτών και δένδρων

Τέλος, οι Προϊσταμένες του 1ου κ. Μαρία Τσιάκα – Ανδρεοπούλου και του συστεγαζόμενου 4ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα κ. Ευγενία Σίμου, ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις ενέργειές του προκειμένου να καταστεί ο αύλειος χώρος των 750 τ.μ. ένας χώρος ασφαλής, πράσινος, αισθητικά όμορφος και μακροπρόθεσμα σκιερός για τις εξωτερικές δραστηριότητες των μικρών μαθητών.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13710 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*