1ο βραβείο για το 1ο  Δ.Σ. Αμπελώνα

1ο βραβείο για το 1ο Δ.Σ. Αμπελώνα

Το 1ο Δημ.Σχ. Αμπελώνα συμμετέχει πάντα σε δράσεις που διοργανώνει η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας με σημαντικές επιτυχίες. Αυτή τη φορά η δράση αφορούσε στο πώς βίωσαν τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας, τι έκαναν και πώς το αντιμετώπισαν.

Συγκεντρώθηκε πλούσιο υλικό από ζωγραφιές, κατασκευές, συνταγές μαγειρικής και παρασκευές από τα παιδιά, στίχοι και μελοποίηση των στίχων από τα παιδιά. Από αυτό το υλικό δημιουργήθηκε ένα βίντεο, το οποίο διαμορφώθηκε κατάλληλα και δόθηκε στην Υπεύθυνη Σχ. Δραστηριοτήτων κ. Κων/να Χατζημίχου.

Το αποτέλεσμα ήταν τα παιδιά της Ε2΄τάξης να διακριθούν για τους στίχους και τον τρόπο μελοποίησης του τραγουδιού και να βραβευτούν με το 1ο βραβείο, στην κατηγορία «τραγούδι», σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην αυλή του 2ου Δ.Σχ. Λάρισας, παρουσιάζοντας στο κοινό το τραγούδι που δημιούργησαν. Στην τελετή βράβευσης των έργων παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν τις συμμετοχές των παιδιών ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Θεσσαλίας κος Γιώργος Δοδοντσάκης, η Δ/ντρια Α΄θμιας Εκπ/σης κα Σοφία Παπαδοπούλου, η Υπεύθυνη του Τμήματος Σχ. Δραστηριοτήτων   κα Κων/να Χατζημίχου, η υπεύθυνη σχολικών προγραμμάτων κ. Ναυσικά Κουλαξίδου, οι γονείς των παιδιών και εκπαιδευτικοί των σχολείων που βραβεύτηκαν.

Στην τελετή παραβρέθηκε και η δ/ντρια του σχολείου κ. Κερασούλα Γκούμα.

Στην δραστηριότητα αυτή συνεργάστηκαν η δασκάλα της τάξης Ευθυμία Τσιγάρα-Παλάσκα με την δασκάλα της Μουσικής κ. Αικατερίνη Βελεσιώτου.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και βραβεύτηκαν είναι: Καλλιόπη Ντόβα, Κατερίνα Ντόβα, Ελένη Καρανίκα, Δέσποινα Μπαρμπαγιάννη, Ασπασία Τσότσα, Χαρά Κατή, Θοδωρής Τσιαμπαλής και ΝίκοςΛάγγας.

σ αμπελώνας - 1ο βραβείο για το 1ο  Δ.Σ. Αμπελώνα

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - 1ο βραβείο για το 1ο  Δ.Σ. Αμπελώνα
Αμπελώνας