Πανθεσσαλικη διαμαρτυρία Αγροτικών Συλλογών στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας στην Λάρισα

Ο Αγροτικός Σύλλογος Τύρναβου ανταποκρινωμενος στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων για αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα.Καλεί όλους τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής την Τετάρτη 1 Ιουλίου στην πανθεσαλλικη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιήσουμε οι Αγροτικοί σύλλογοι και οι Ενωτικες Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλογών της Θεσσαλίας στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας στην Λάρισα στις 11 το πρωί.

Προσυγκεντρωση θα πραγματοποιηθεί για τους συναδέλφους μας στις 10:30 π.μ στον χώρο της Τούμπας Τύρναβου. Συνάδελφοι η κατάσταση με τον ΕΛΓΑ δεν μπορεί να συνεχιστεί, διότι βλέπουμε κάθε χρόνο τις αδικίες που έχουμε υποστεί από τον οργανισμό στα αγροτικα και κτηνοτροφίκα μας προϊόντα. Αδικίες που ειναι καθαρά πολιτική απόφαση των εκάστοτε κυβερνήσεων.Είναι ξεκάθαρο για όλους μας ότι από τον καναπέ κανένας δεν κέρδισε ποτέ τίποτα ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με αγώνες.Παλευουμε και διεκδικούμε:

  Άμεση καταβολή του υπόλοιπου 35% για τις ζημιές του 2019. Να σταματήσει το αίσχος να δίνεται σταδιακά και τόσο αργοπορημένα η αποζημίωση των δικαιούχων που είναι δικά μας χρήματα και ενώ ήδη έχουμε προπληρώσει αυτά τα χρήματα στον ΕΛΓΑ.

 

  •       ΕΛΓΑ δημόσιος φορέας με επαρκή κρατική χρηματοδότηση και όχι να στηρίζεται μόνο στις ασφαλιστικές εισφορές μας.
  •       ΕΛΓΑ που να ασφαλίζει και να αποζημιώνει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους χωρίς εξαιρέσεις και σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
  •       Καμιά σκέψη για είσοδο ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών στην αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή.
  •       Καμιά σκέψη για αύξηση των ασφαλίστρων του ΕΛΓΑ.
  •       Να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες προσλήψεις στον ΕΛΓΑ ώστε να επιταχυνθούν οι εκτιμήσεις και αποζημιώσεις».
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14147 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*