“Δράση Πολιτών”: Η φάμπρικα … των κολλητών ντροπιάζει τον Δήμο Τυρνάβου.

“Δράση Πολιτών”: Η φάμπρικα … των κολλητών ντροπιάζει τον Δήμο Τυρνάβου.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, όταν δεκάδες συμπολίτες μας δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε, δεν μπορούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους και βολοδέρνουν καθημερινά  για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του νοικοκυριού τους,  η δημοτική αρχή του Τυρνάβου , εντελώς ανερυθρίαστα , σκορπά το δημοτικό χρήμα, για να  “ταΐσει” τους κολλητούς της, και μάλιστα χωρίς να έχει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έτσι, στον Δήμο Τυρνάβου γεμίσαμε παρατρεχάμενους, συμβούλους , παρασυμβούλους , ειδικούς συμβούλους,  γραμματείς και φαρισαίους, που ουσιαστικά δεν προσφέρουν κάτι , εκτός του ότι συγκαλύπτουν την προσωπική ανικανότητα των προϊσταμένων τους αιρετών, αποτελώντας την  ορατή εξόφληση προεκλογικών γραμματίων με χρήματα  των δημοτών.
Και το πράγμα δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. Το νέο ” φρούτο” που ο Τυρναβίτης δημότης θα κληθεί να πληρώσει λέγεται ειδικός σύμβουλος- συνεργάτης- παρατρεχάμενος ( όπως θέλετε πέστε το )  για ζητήματα Τύπου.
Προφανώς, επειδή κάποιοι είναι αγράμματοι και δεν μπορούν να συντάξουν ούτε μια απλή επιστολή μόνοι τους, χρειάζονται έμμισθο υποβολέα, για να υβρίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους διά του Τύπου , καθήμενοι οι ίδιοι στις αναπαυτικές τους πολυθρόνες, ως νέοι τοπικοί αγάδες, εφόσον βάζουν τους κολλίγους- δημότες τους να πληρώνουν τις δικές τους ανεπάρκειες.
Μπράβο. Άξιος ο μισθός τους και πάλι.
Πρωτόγνωρα πράγματα βιώνει ο τόπος μας.Τυρναβίτη πλήρωνε τώρα τους κολλητούς , χωρίς να διαμαρτύρεσαι..Οι δημοτικοί σου άρχοντες γνωρίζουν καλά τη φάμπρικα που έχουν ξεκινήσει.
Εξάλλου, τα κολλητάρια αδημονούν και περιμένουν…να φάνε.
Ροντούλης Στέλιος
Επικεφαλής  “Δράσης Πολιτών”.
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - "Δράση Πολιτών": Η φάμπρικα ... των κολλητών ντροπιάζει τον Δήμο Τυρνάβου.

collage - "Δράση Πολιτών": Η φάμπρικα ... των κολλητών ντροπιάζει τον Δήμο Τυρνάβου.


fast food ambelon - "Δράση Πολιτών": Η φάμπρικα ... των κολλητών ντροπιάζει τον Δήμο Τυρνάβου.

ambelonas1 armonia 2021 - "Δράση Πολιτών": Η φάμπρικα ... των κολλητών ντροπιάζει τον Δήμο Τυρνάβου.

Τύρναβος