Η θέση της Παράταξης Ροντούλη στο ζήτημα της αναμόρφωσης της Πλατείας Τυρνάβου.

τυρναβος

1) Θεωρούμε, καταρχήν, ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι το θέμα αυτό εισάγεται εκτάκτως σε μια δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

anigif ambelon rizoulis - Η θέση της Παράταξης Ροντούλη στο ζήτημα της αναμόρφωσης της Πλατείας Τυρνάβου.
Τυρνάβου. Σίγουρα , θα έπρεπε να υπάρχει ένας καλύτερος προγραμματισμός των πραγμάτων, αντίστοιχος άλλωστε της σοβαρότητας του θέματος.
2) Πιστεύουμε ότι προτεραιότητα για τον Δήμο μας πρέπει να είναι η βόρεια ή η νότια παράκαμψη και ύστερα η Πλατεία.Εξάλλου, πρόσφατα ατυχήματα που συνέβησαν στον Τύρναβο υποστηρίζουν αναντίλεκτα την ορθότητα της θέσης μας.
3) Επίσης, φρονούμε ότι μεγίστη προσοχή θα πρέπει να αφιερωθεί στο ζήτημα του πάρκινγκ.Ήδη οικόπεδα ιδιωτών , που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων, κλείνουν το ένα μετά το άλλο, γεγονός που σημαίνει ότι επείγει να υπάρξει μια σοβαρή μέριμνα και μελέτη του Δήμου για το εν λόγω ζήτημα.
Συνεπώς, θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση το θέμα της Πλατείας μπορεί να περιμένει και η βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στα θέματα που θίγουμε με την τοποθέτησή μας.
Ροντούλης Αστέριος
Επικεφαλής ” Δράσης Πολιτών “.
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14436 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*