Η θέση της Παράταξης Ροντούλη στο ζήτημα της αναμόρφωσης της Πλατείας Τυρνάβου.

Η θέση της Παράταξης Ροντούλη στο ζήτημα της αναμόρφωσης της Πλατείας Τυρνάβου.

1) Θεωρούμε, καταρχήν, ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι το θέμα αυτό εισάγεται εκτάκτως σε μια δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τυρνάβου. Σίγουρα , θα έπρεπε να υπάρχει ένας καλύτερος προγραμματισμός των πραγμάτων, αντίστοιχος άλλωστε της σοβαρότητας του θέματος.
2) Πιστεύουμε ότι προτεραιότητα για τον Δήμο μας πρέπει να είναι η βόρεια ή η νότια παράκαμψη και ύστερα η Πλατεία.Εξάλλου, πρόσφατα ατυχήματα που συνέβησαν στον Τύρναβο υποστηρίζουν αναντίλεκτα την ορθότητα της θέσης μας.
3) Επίσης, φρονούμε ότι μεγίστη προσοχή θα πρέπει να αφιερωθεί στο ζήτημα του πάρκινγκ.Ήδη οικόπεδα ιδιωτών , που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων, κλείνουν το ένα μετά το άλλο, γεγονός που σημαίνει ότι επείγει να υπάρξει μια σοβαρή μέριμνα και μελέτη του Δήμου για το εν λόγω ζήτημα.
Συνεπώς, θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση το θέμα της Πλατείας μπορεί να περιμένει και η βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στα θέματα που θίγουμε με την τοποθέτησή μας.
Ροντούλης Αστέριος
Επικεφαλής ” Δράσης Πολιτών “.
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Η θέση της Παράταξης Ροντούλη στο ζήτημα της αναμόρφωσης της Πλατείας Τυρνάβου.

collage - Η θέση της Παράταξης Ροντούλη στο ζήτημα της αναμόρφωσης της Πλατείας Τυρνάβου.


fast food ambelon - Η θέση της Παράταξης Ροντούλη στο ζήτημα της αναμόρφωσης της Πλατείας Τυρνάβου.

ambelonas1 armonia 2021 - Η θέση της Παράταξης Ροντούλη στο ζήτημα της αναμόρφωσης της Πλατείας Τυρνάβου.

Τύρναβος