Γ. Κόκουρας: Άξιος ο νέος Διάκονος π. Μιλτιάδης Θεοχαρούλης

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου στην τελετή χειροτονίας στον Αμπελώνα

anigif ambelon rizoulis - Γ. Κόκουρας: Άξιος ο νέος Διάκονος π. Μιλτιάδης Θεοχαρούλης

Στη χειροτονία του νέου Διακόνου της τοπικής μας Εκκλησίας π. Μιλτιάδη Θεοχαρούλη, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελώνα, την οποία λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρέστη ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας.

Ο κ. Κόκουρας, ο οποίος συνοδεύονταν από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Σακούτσιο, συμμετείχε με τη δέουσα κατάνυξη στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και Χειροτονίας και ανεφώνησε μαζί το πλήθος «Άξιος» στον νεοχειροτονηθέντα και του ευχήθηκε να φανεί αντάξιος του νέου διακονήματος που του αναθέτει η τοπική Εκκλησία, υπηρετώντας πάντοτε με πίστη και αγάπη το Θέλημα του Θεού».

Τόνισε δε τον χαρακτήρα της Ιερωσύνης, την μεγάλη αξία της και ευλογία που απορρέει από αυτή στον λαό και την κοινωνία και συνεχάρη την οικογένεια του, η οποία στήριξε με αγάπη την απόφασή του να αφοσιωθεί σε αυτή.

Στο περιθώριο της χειροτονίας, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Κόκουρας συνομίλησε με τον Ποιμενάρχη μας για εκκλησιαστικά θέματα του δήμου.

xeirotonia miltiadi theoxarouli 7 - Γ. Κόκουρας: Άξιος ο νέος Διάκονος π. Μιλτιάδης Θεοχαρούλης

xeirotonia miltiadi theoxarouli 715x400 - Γ. Κόκουρας: Άξιος ο νέος Διάκονος π. Μιλτιάδης Θεοχαρούλης

FB IMG 1592740797015 - Γ. Κόκουρας: Άξιος ο νέος Διάκονος π. Μιλτιάδης Θεοχαρούλης

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14376 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*