ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Καθάρισαν την παραλία στα Μεσάγγαλα με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων


Η πρώτη φάση εθελοντικού καθαρισμού παραλίας που διοργάνωσε με δική του πρωτοβουλία ο εξωραϊστικός σύλλογος Μεσαγγάλων τελείωσε.
Στο κάλεσμα του συλλόγου ανταποκρίθηκαν όλοι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι κ λουομενοι της περιοχής – συνοικίας Καράβια -στην οποία έγινε ο καθαρισμός.
Το Δ/Σ του εξωραϊστικου συλλόγου κ ο πρόεδρος του πρωτοστάτησαν σε αυτή την πολύ σημαντική ενέργεια, για την βελτίωση της εικόνας της παραλίας κ της προστασίας του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε κ από λαμβάνουμε.
Παραβρέθηκαν τοπικοί παράγοντες του Δήμου μας  κ ποιο συγκεκριμένα η πρόεδρος τοπικού κα Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου κ ο αντιδήμαρχος παραλίας Κος Γιώργος Νικολάου.
Μάλιστα ο αντιδήμαρχος αντάλλαξε απόψεις με λουόμενους κατοίκους  κ τους ενημέρωσε για τα σχέδιά του Δήμου μας για την παραλία.
 Απώτερος σκοπός των ενεργειών αυτών είναι, ο οικισμός κ η παραλία μας να είναι η πρώτη επιλογή τουριστών κ λουομένων!!!
Σας ενημερώνουμε ότι η δεύτερη φάση εθελοντικού καθαρισμού παραλίας έχει αλλάξει ημέρα κ θα γίνει το Σάββατο 20/5/2020  κ ώρα 8 πμ.
Με σημείο εκκίνησης το κέντρο Μεσαγγαλων κ τερματισμού ταβέρνα Αγνάντι, περιοχή-συνοικία  Ακρωτήρι!!!
Θερμή παράκληση σε όλους τους παρευρισκόμενους, λουόμενους, κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή!!!!!
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest