Συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα του Αμπελώνα

τυρναβος

Επίσκεψη Τοπικού Συμβουλίου Αμπελώνα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αντιπροσωπεία του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα αποτελούμενη από την Πρόεδρο Τσακνάκη Βούλα και τα μέλη Δημάκη Μάριο και Κουτούκα Μαρία συναντήθηκε χθες με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Κώστα Αγοραστό και συζητήσανε για θέματα της Περιφέρειας που απασχολούν τον Αμπελώνα.

anigif ambelon rizoulis - Συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα του Αμπελώνα

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το έργο «ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ».

Πάνω στο θέμα αυτό η τοποθέτηση του κου Περιφερειάρχη ήταν ξεκάθαρη ότι δεν κατατέθηκε ποτέ μελέτη από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κου Π. Σαρχώση παρόλο που από την πλευρά τους ήταν έτοιμοι να χρηματοδοτήσουν το συγκεκριμένο έργο. Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια αναμένει αυτή τη στιγμή μελέτη από πλευρά του Δήμου Τυρνάβου προκειμένου να μη χαθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο για τον Αμπελώνα.

Τονίστηκε επίσης ότι η μελέτη θα πρέπει να κατατεθεί το συντομότερο δυνατό καθώς τα πράγματα είναι ρευστά και η καθυστέρηση λειτουργεί καταλυτικά αυξάνοντας την πιθανότητα να χαθεί το έργο της Αστικής Ανάπλασης του Αμπελώνα προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, κάποια από τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν ο ηλεκτροφωτισμός μέρους του δρόμου Αμπελώνα-Λάρισας (αναδεικνύοντας την είσοδο του Αμπελώνα) και η διαπλάτυνση του δρόμου Αμπελώνα-Τυρνάβου.

Τέλος, ζητήθηκε από τον κο Αγοραστό να επικοινωνήσει με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να τονιστεί το πόσο σημαντικό είναι να μην κλείσει το υποκατάστημα στον Αμπελώνα κάτι που προθυμοποιήθηκε να κάνει αντιλαμβάνοντας πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος στον Αμπελώνα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και σε αρκετά από τα θέματα που συζητήθηκαν το Τ.Σ. Αμπελώνα πήρε τη διαβεβαίωση του κου Αγοραστού ότι θα καταβάλει προσπάθειες για την επίλυσή τους βοηθώντας κι εκείνος από τη μεριά του την πόλη μας.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14441 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*