Συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα του Αμπελώνα

Συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα του Αμπελώνα

Επίσκεψη Τοπικού Συμβουλίου Αμπελώνα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αντιπροσωπεία του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα αποτελούμενη από την Πρόεδρο Τσακνάκη Βούλα και τα μέλη Δημάκη Μάριο και Κουτούκα Μαρία συναντήθηκε χθες με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Κώστα Αγοραστό και συζητήσανε για θέματα της Περιφέρειας που απασχολούν τον Αμπελώνα.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το έργο «ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ».

Πάνω στο θέμα αυτό η τοποθέτηση του κου Περιφερειάρχη ήταν ξεκάθαρη ότι δεν κατατέθηκε ποτέ μελέτη από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κου Π. Σαρχώση παρόλο που από την πλευρά τους ήταν έτοιμοι να χρηματοδοτήσουν το συγκεκριμένο έργο. Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια αναμένει αυτή τη στιγμή μελέτη από πλευρά του Δήμου Τυρνάβου προκειμένου να μη χαθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο για τον Αμπελώνα.

Τονίστηκε επίσης ότι η μελέτη θα πρέπει να κατατεθεί το συντομότερο δυνατό καθώς τα πράγματα είναι ρευστά και η καθυστέρηση λειτουργεί καταλυτικά αυξάνοντας την πιθανότητα να χαθεί το έργο της Αστικής Ανάπλασης του Αμπελώνα προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, κάποια από τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν ο ηλεκτροφωτισμός μέρους του δρόμου Αμπελώνα-Λάρισας (αναδεικνύοντας την είσοδο του Αμπελώνα) και η διαπλάτυνση του δρόμου Αμπελώνα-Τυρνάβου.

Τέλος, ζητήθηκε από τον κο Αγοραστό να επικοινωνήσει με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να τονιστεί το πόσο σημαντικό είναι να μην κλείσει το υποκατάστημα στον Αμπελώνα κάτι που προθυμοποιήθηκε να κάνει αντιλαμβάνοντας πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος στον Αμπελώνα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και σε αρκετά από τα θέματα που συζητήθηκαν το Τ.Σ. Αμπελώνα πήρε τη διαβεβαίωση του κου Αγοραστού ότι θα καταβάλει προσπάθειες για την επίλυσή τους βοηθώντας κι εκείνος από τη μεριά του την πόλη μας.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα του Αμπελώνα

collage - Συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα του Αμπελώνα


fast food ambelon - Συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα του Αμπελώνα

ambelonas1 armonia 2021 - Συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα του Αμπελώνα

Αμπελώνας