Με τον Δήμαρχο Τεμπών συναντήθηκε ο Πρόεδρος Σιδηροδρομικών Λάρισας

τυρναβος

Με τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Γιώργο Μανώλη συναντήθηκε στην έδρα του Δήμου Τεμπών, στο Μακρυχώρι, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Λάρισας κ. Ιωάννης Μάνθος.

anigif ambelon rizoulis - Με τον Δήμαρχο Τεμπών συναντήθηκε ο Πρόεδρος Σιδηροδρομικών Λάρισας

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Λάρισας, κ. Ιωάννης Μάνθος ενημέρωσε εκτενώς τον Δήμαρχο για το έργο και τις δράσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Λάρισας, τις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτουν για την αξιοποίηση της παλιάς γραμμής του Ο.Σ.Ε. από τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Ιτέας μέχρι το τέλος της εξόδου της κοιλάδας των Τεμπών, καθώς και τις προτάσεις που θα κατατεθούν σύντομα για διάφορα ζητήματα.

Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης ευχήθηκε στο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου κάθε επιτυχία και εξέφρασε τη διάθεση του Δήμου, πάντα στα πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του, να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη και βοήθεια σε δράσεις που θα αναδεικνύουν τη θρησκευτική, πολιτιστική, εκπαιδευτική, αρχαιολογική και τουριστική φυσιογνωμία της κοιλάδας των Τεμπών.

Ο κ. Μάνθος, στο τέλος της συνάντησης, ευχήθηκε στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του και τόνισε ότι σύντομα θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για αξιοποίηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής, ζωντανεύοντας έτσι μνήμες της σιδηροδρομικής ιστορίας του τόπου.»

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*