Συνάντηση Κόκουρα με τον διευθυντή του Κ.Υ. Τυρνάβου

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με τον κ. Γιάννη Αντωνόπουλο, νέο Διευθυντή-Υπεύθυνο για τον συντονισµό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο Δημαρχείο Τυρνάβου, παρουσία και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας, Χριστόφορου Κατσαρού.

anigif ambelon rizoulis - Συνάντηση Κόκουρα με τον διευθυντή του Κ.Υ. Τυρνάβου
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον νέο Διευθυντή, δηλώνοντας πως προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία και κυρίως πως η Δημοτική Αρχή θα συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να διασφαλιστεί η κατάλληλη παροχή ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας για κάθε δημότη.
Παράλληλα, συζητήθηκαν κέραια ζητήματα όπως η συνέχιση της επιτυχημένης αντιμετώπισης του κορονοϊού, η ανάγκη πλήρους λειτουργίας της βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου, ήτοι σε 24ωρη βάση,  αλλά και η επαναλειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος επανέλαβε πως εφόσον παραστεί έκτακτη ανάγκη ο Δήμος Τυρνάβου θα σταθεί άμεσα αρωγός, όπως στην πανδημία του κορονοϊού οπότε και τοποθετήθηκε με επιμέλεια του Δήμου ένα κοντέινερ, ενώ επιπλέον παραδόθηκαν μέσα ατομικής προστασίας για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Συμφωνήθηκε να υπάρχει άμεση και στενή συνεργασία.

Απόλυτος και κοινός στόχος, άλλωστε, είναι η υψηλού επιπέδου παροχές υγείας σε κάθε Δημότη.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14376 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*