Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα για την ενίσχυση των Νοσοκομείων σε Θεσσαλία, Ιταλία και Σαν Μαρίνο

τυρναβος

Πρωτοβουλία για τη διοργάνωση φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση των Νοσοκομείων σε Θεσσαλία, Ιταλία και Σαν Μαρίνο έναντι του Covid-19, αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Μετά τη συνεργασία που είχαν μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Υπουργός Τουρισμού του Σαν Μαρίνο Federico Pedini Amati και ο Περιφερειάρχης Marche στην κεντρική Ιταλία, Luca Ceriscioli, προγραμματίζεται για το ερχόμενο φθινόπωρο, η συνδιοργάνωση φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε θρύλους του ελληνικού και του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο AEL FC Arena.

anigif ambelon rizoulis - Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα για την ενίσχυση των Νοσοκομείων σε Θεσσαλία, Ιταλία και Σαν Μαρίνο

«Ο αθλητισμός είναι μια κοινή γλώσσα που ενώνει και δημιουργεί ανταγωνισμό προσφοράς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Είμαστε πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα και ευελπιστούμε οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα να επιτρέψουν να φιλοξενήσουμε στη Λάρισα, το Σεπτέμβριο, ένα μεγάλο αθλητικό και φιλανθρωπικό γεγονός.

Συνεργαζόμαστε με τον Υπουργό του Σαν Μαρίνο και τον Περιφερειάρχη Μάρκε που ανταποκρίθηκαν θερμά και στηρίζουν την κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση των Νοσοκομείων μας έναντι του covid- 19» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14645 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*