Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα Κισσάβου

τυρναβος

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στο οδικό τμήμα Συκούριο – Σπηλιά – Καταφύγιο – Ορεινό Κύκλωμα Κισσάβου. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός των πρανών της οδού και είναι σε εξέλιξη η αποκατάσταση κατολίσθησης και η ασφαλτόστρωση συνολικού μήκους 2,5 χλμ στην είσοδο του οικισμού της Σπηλιάς και στο δρόμο που συνδέει τη Σπηλιά με το Συκούριο.

anigif ambelon rizoulis - Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα Κισσάβου

«Βελτιώνουμε την πρόσβαση στο χωριό με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον ορεινό όγκο του Κισσάβου. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον δίπλα στους ανθρώπους που ζουν στα ορεινά και στους ανθρώπους που αγαπούν το βουνό» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για έργο ουσίας με θετικό αναπτυξιακό πρόσημο που βοηθά στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή. Τα έργα συντηρούν και δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην πραγματική, τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14645 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*