Καθαρισμό στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ

τυρναβος

Σε παρεμβάσεις στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ, που ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Τεμπών, προχώρησε η ΕΥΔΕ Θεσσαλίας καθώς και η παραχωρησιούχος εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. κόβοντας χόρτα, κλαδιά δένδρων και καθαρίζοντας τάφρους σε επικίνδυνα σημεία.

anigif ambelon rizoulis - Καθαρισμό στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης σημείωσε τα εξής: «Το αίτημά μας για την υλοποίηση εργασιών που αφορούν την κοπή χόρτων και απομάκρυνση κλαδιών σε σημεία του παράπλευρου οδικού δικτύου της ΠΑΘΕ, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου μας, βρήκε ευήκοα ώτα από την ΕΥΔΕ Θεσσαλίας και την παραχωρησιούχο εταιρεία Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., ευθύνης των οποίων είναι τα ανωτέρω σημεία.

Πρόκειται για χρήσιμες και καίριες παρεμβάσεις που αφορούν την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων και την αύξηση της οδικής ασφάλειας. Ιεραρχούμε ανάγκες, συνεργαζόμαστε και δίνουμε λύσεις υλοποιώντας παρεμβάσεις οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας».

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*