Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Δράση Πολιτών: ” Ίσως, μόνη λύση η αυτονόμηση του Αμπελώνα…”

rontoulis tyrnabos 1024x672 1 - Δράση Πολιτών: " Ίσως, μόνη λύση η αυτονόμηση του Αμπελώνα..."

Καθημερινά η  “Δράση Πολιτών” κατακλύζεται από δεκάδες παραπόνων που διατυπώνονται από πολίτες του Αμπελώνα για πλειάδα προβλημάτων που ακυρώνουν την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς τους.


Οι διαμαρτυρίες για την ανικανότητα της δημοτικής αρχής στον τομέα του Πρασίνου, της Καθαριότητας, των Αδεσπότων , του δημοτικού Φωτισμού, του Αμαξοστασίου, και πολλών άλλων, πέφτουν βροχή, αλλά δυστυχώς εμείς δεν έχουμε την ευθύνη διαχείρισης των πραγμάτων αυτών και γι αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς συνδημότες να απευθύνονται αποκλειστικά στους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για τα θέματα αυτά.
Επειδή όμως είμαστε  υποχρεωμένοι να επιτελούμε με ευλάβεια τον θεσμικό μας ρόλο, καλούμε για πολλοστή φορά την δημοτική αρχή να καταθέσει ΑΜΕΣΩΣ και άνευ χρονοτριβών στην Περιφέρεια τη μελέτη των αστικών αναπλάσεων του Αμπελώνα, για να μην χαθεί το ποσό των 1.200.000 ευρώ που προορίζεται για την αναβάθμιση του Αμπελώνα, σύμφωνα άλλωστε με δηλώσεις του ιδίου του κ. Αγοραστού.
Σε διαφορετική περίπτωση και αν συνεχιστεί η υπνηλία από τον κ. Κόκουρα, η εναλλακτική είναι μόνο μία: οι δημότες του Αμπελώνα μετά από μια τοπική δημοψηφισματική διαδικασία θα πρέπει να επιδιώξουν την αυτονόμηση και την επανασύσταση του πρώην Δήμου Αμπελώνα .
Ίσως, αυτή η κίνηση αποτελέσει την λύση στο σημερινό αδιέξοδο, ξαναδίνοντας στον Αμπελώνα την χαμένη αίγλη και ζωντάνια του.
Ροντούλης Αστέριος
Επικεφαλής Δράσης Πολιτών
Κουβέλας Νίκος
Τοπικός Σύμβουλος Αμπελώνα
30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Δράση Πολιτών: " Ίσως, μόνη λύση η αυτονόμηση του Αμπελώνα..."

collage - Δράση Πολιτών: " Ίσως, μόνη λύση η αυτονόμηση του Αμπελώνα..."


Pin It on Pinterest