Δράση Πολιτών: ” Ίσως, μόνη λύση η αυτονόμηση του Αμπελώνα…”

τυρναβος

Καθημερινά η  “Δράση Πολιτών” κατακλύζεται από δεκάδες παραπόνων που διατυπώνονται από πολίτες του Αμπελώνα για πλειάδα προβλημάτων που ακυρώνουν την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς τους.

anigif ambelon rizoulis - Δράση Πολιτών: " Ίσως, μόνη λύση η αυτονόμηση του Αμπελώνα..."
Οι διαμαρτυρίες για την ανικανότητα της δημοτικής αρχής στον τομέα του Πρασίνου, της Καθαριότητας, των Αδεσπότων , του δημοτικού Φωτισμού, του Αμαξοστασίου, και πολλών άλλων, πέφτουν βροχή, αλλά δυστυχώς εμείς δεν έχουμε την ευθύνη διαχείρισης των πραγμάτων αυτών και γι αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς συνδημότες να απευθύνονται αποκλειστικά στους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για τα θέματα αυτά.
Επειδή όμως είμαστε  υποχρεωμένοι να επιτελούμε με ευλάβεια τον θεσμικό μας ρόλο, καλούμε για πολλοστή φορά την δημοτική αρχή να καταθέσει ΑΜΕΣΩΣ και άνευ χρονοτριβών στην Περιφέρεια τη μελέτη των αστικών αναπλάσεων του Αμπελώνα, για να μην χαθεί το ποσό των 1.200.000 ευρώ που προορίζεται για την αναβάθμιση του Αμπελώνα, σύμφωνα άλλωστε με δηλώσεις του ιδίου του κ. Αγοραστού.
Σε διαφορετική περίπτωση και αν συνεχιστεί η υπνηλία από τον κ. Κόκουρα, η εναλλακτική είναι μόνο μία: οι δημότες του Αμπελώνα μετά από μια τοπική δημοψηφισματική διαδικασία θα πρέπει να επιδιώξουν την αυτονόμηση και την επανασύσταση του πρώην Δήμου Αμπελώνα .
Ίσως, αυτή η κίνηση αποτελέσει την λύση στο σημερινό αδιέξοδο, ξαναδίνοντας στον Αμπελώνα την χαμένη αίγλη και ζωντάνια του.
Ροντούλης Αστέριος
Επικεφαλής Δράσης Πολιτών
Κουβέλας Νίκος
Τοπικός Σύμβουλος Αμπελώνα
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14645 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*