Σε Φαλάνη, Βρυότοπο, Αμπελώνα τιμούν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

 Τιμώνται οι ισαπόστολοι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη στον Αμπελώνα στην ομώνυμη συνοικία, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατήρτισε ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης π. Αντώνιος Καρυώτης και τηρώντας τις αποφάσεις του κράτους για τον κορονοϊό, σήμερα Τετάρτη, παραμονή της γιορτής, στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί μέγας αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου με αρτοκλασία, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο λόγο, ενώ αύριο Πέμπτη 21 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής, από τις 7.30 το πρωί θα γίνει πανηγυρική θεία λειτουργία και στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί μεθεόρτιος εσπερινός και ιερά παράκληση των Αγίων.

Σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου, παραμονή της γιορτής, στη Φαλάνη, στις 7 το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα κεντρικό ναό της κωμόπολης των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και Θείο λόγο, προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη ιεροκήρυκα κ. Κυρίλου. Αύριο Πέμπτη στην πανηγυρική θεία λειτουργία θα προεξάρχει ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος, ο οποίος θα τελέσει το Θείο κήρυγμα. Στις 7.30 το απόγευμα θα τελεστεί μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση των Αγίων. Ο προϊστάμενος του ναού πρωτ. π. Βασίλειος Σταύρου και το εκκλησιαστικό συμβούλιο καλούν τους πιστούς να συμμετάσχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Ανάλογες θα είναι και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Βρυότοπο.

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13469 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*