Συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από την Τράπεζα στον Αμπελώνα (φωτο)

τυρναβος

“Το Τοπικό Συμβούλιο, Σύλλογοι, φορείς και όλοι οι κάτοικοι του Αμπελώνα εκφράζουμε την δυσφορία και την αγανάκτησή μας, για την ανεξήγητη καθυστέρηση των αρμόδιων της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς στην επαναλειτουργία του υποκαταστήματος Αμπελώνα.

anigif ambelon rizoulis - Συγκέντρωση - διαμαρτυρία έξω από την Τράπεζα στον Αμπελώνα (φωτο)

Αυτός είναι και ο λόγος της σημερινής συγκέντρωσης έξω από το εν λόγω κατάστημα για να τονίσουμε ότι θα έπρεπε να λειτουργεί πλήρως τη στιγμή που αποκαταστάθηκε το ηλεκτρονικό μηχάνημα ανάληψης χρημάτων μετά τη διάρρηξή του, τοποθετήθηκαν με έξοδα του Δήμου ειδικά πασαλάκια για την αποφυγή νέας κλοπής, υπάρχει ο εξοπλισμός στο εσωτερικό του και είναι στελεχωμένο με τους απαραίτητους υπαλλήλους. Επομένως, δεν καταλαβαίνουμε την κωλυσιεργία τόσων ημερών.

Η κατάσταση αυτή έχει επιφέρει παρά πολλά και μεγάλα προβλήματα σε όλους τους συνδημότες μας, ιδιαίτερα σε συνταξιούχους ηλικιωμένους,ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και κτηνοτρόφους. Να επισημάνουμε ότι η τράπεζα εξυπηρετεί εκτός από τον Αμπελώνα και πελάτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή μας, όπως Βρυότοπο, Ροδιά, Δελέρια, Φαλάνη, Γιάννουλη, Γυρτώνη, Μαυρόλιθο και άλλους. Δεν είναι δυνατόν συνδημότες μας, ιδιαίτερα αυτοί της τρίτης ηλικίας να μεταβαίνουν, σε τραπεζικά καταστήματα του Τυρνάβου και της Λάρισας και να υφίστανται ταλαιπωρία ωρών για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους τη στιγμή που μάλιστα ανήκουν και στις ευπαθείς ομάδες.

Επομένως αναμένουμε την άμεση και πλήρη επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς Αμπελώνα ούτως ώστε να επανέλθει η ηρεμία και η κανονικότητα. Στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία παρέστησαν η πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας Αμπελώνα, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης,ο πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, η πρόεδρος και μέλη του ΚΑΠΗ Αμπελώνα, η πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα, ο πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών Αμπελώνα “η Ελπίδα” , εκπρόσωποι επαγγελματιών, αγροτών κ.α.”

τραπεζα 2020 - Συγκέντρωση - διαμαρτυρία έξω από την Τράπεζα στον Αμπελώνα (φωτο)

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14645 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*