Πάντα κοντά στους παραγωγούς του Δομένικου ο Θανάσης Παιδής

χαμόγελο-παιδιού

Στο Δομένικο βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής ο οποίος συναντήθηκε με μέλη του τοπικού συμβουλίου και εκπροσώπους των παραγώγων .

Ο Θανάσης Παιδής επισκέφτηκε όλο τον κάμπο της περιοχής Δομενικού ώστε να διαπιστώσει από κοντά  την κατάσταση που επικρατεί στις καλλιέργειας .

Η περιοχή του Δομένικου είναι μια είναι μια ιδιαίτερη περιοχή και το τελευταίο διάστημα αρκετοί νέοι άνθρωποι έχουν στραφεί στη γεωργία με ιδιαίτερη έμφαση στην αμυγδαλοκαλιέργεια , αλλα και τα αχλαδια , ροδακινα, αμπελια , ελιες   . Τα συνολικά στρέμματα που καλλιεργούνται   στην περιοχή είναι 16.000  ενώ από αυτά αρδευόμενα είναι μόνο τα 4.000 στρεμματα 

Το 2019 η Περιφέρεια Θεσσαλίας θέλοντας να συμβάλει στην ανακούφιση των παραγωγών  ενέταξε το πρόγραμμα εξηλεκτρισμού 3 γεωτρήσεις  στο Δομένικο και συγκεκριμένα στις περιοχές      ΚΑΒΟΥΡΙΑ , ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ , ΑΜΠΕΛΙΑ . 

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λυθεί το σημαντικό πρόβλημα της άρδευσης στο Δομενικο .Είναι  αρκετοί οι αγρότες και μάλιστα πολλοί νέοι άνθρωποι  που έχουν επενδύσει στην περιοχή και στην   αγροτική  παραγωγή και τους οποίους πρέπει να τους υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαστε πάντα κοντά στον αγροτικό κόσμο και το αποδεικνύουμε συνεχώς .

domeniko 2 e1589537689315 - Πάντα κοντά στους παραγωγούς του Δομένικου ο Θανάσης Παιδής

Γαρυφαλόπουλος Βασίλης  – Παραγωγός 

Μπαράκος Σάκης –  Μέλος τοπικού Συμβουλίου 

Βαγγέλης Καραγιάννης  – Παραγωγωγός 

Νικολούλης Γιώργος – Μέλος τοπικού Συμβουλίου 

Στάθης Ψωμιάδης  – Πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου

κατάστημα e1596201611198 - Πάντα κοντά στους παραγωγούς του Δομένικου ο Θανάσης Παιδής
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13883 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*